Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA KLUBA

U Dinamu oduševljeni dogovorom oko stadiona: 'Moderni Maksimir služit će cijeloj Hrvatskoj'

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
21.02.2024.
u 15:45

Nakon gotovo tri desetljeća rješava se gorući problem Dinama, na radost svih njegovih navijača i hrvatske nogometne javnosti

Konačno je postignut dogovor između hrvatske Vlade, Crkve i Grada Zagreba. Po njemu, dobiveni su svi potrebni pristanci kako bi se na prostoru postojećeg stadiona u Maksimiru izgradio novi.

GALERIJA Potpisuje se sporazum o gradnji novog Maksimira

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
1/3

Vlada će dakle, potpisati dva sporazuma u razumijevanju, jedan s Crkvom, a jedan pak s Gradom. Katolička crkva će u zamjenu za zemlju na Maksimiru dobiti deset lokacija na području Zagreba.

U tom povodu oglasili su se i iz Dinama. Ne treba naglašavati, sa zadovoljstvom pozdravljaju potez Vlade, Crkve i Grada.

- GNK Dinamo s velikim zadovoljstvom pozdravlja današnji potpisani sporazum između Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Zagrebačke nadbiskupije koji je riješio pravni problem oko izgradnje novog stadiona na Maksimiru. Ova važna suradnja otvara novo poglavlje za razvoj našeg kluba i omogućit će nam stvaranje modernog sportskog centra koji će služiti prije svega našem klubu, navijačima, građanima grada Zagreba, ali i cijeloj Hrvatskoj - objavili su s Maksimira na društvenim mrežama.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar xenon
xenon
17:27 21.02.2024.

Hvala bogu. Čim se izgradi uzeti ću godišnju za sebe, sina i unuke.

HI
Hrvat iz Prigorja
17:49 21.02.2024.

Ispod 40 000 mjesta ne graditi stadion

MA
Marsi
21:35 21.02.2024.

Ne gradi se stadion za danas nego za 50 godina unaprijed. To bi trebao biti i stadion repke , dakle najmanje sa 55,000 mjesta.Ispod tribina sagraditi poslovne prostore i to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije