Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gabriel Magalhaes

U Dinamu nije dobio priliku, a sada će s Brazilom igrati na Svjetskom prvenstvu

Gabriel Magalhaes
Igor Šoban/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.09.2022.
u 11:34

Gabriel Magalhaes je tijekom proljeća 2018. godine bio na posudbi iz Lilla u hrvatskom prvaku Dinamu iz Zagreba, ali je tijekom svog boravka u Maksimiru upisao tek jedan nastup za prvu momčadi Dinama i 10 nastupa za Dinamo II.

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite objavio je popis od 26 igrača za prijateljske utakmice protiv Gane i Tunisa.

Na popisu nema napadača Arsenala Gabriela Jesusa koji je u sjajnoj formi. Tite nije pozvao niti Jesusove suigrače iz Arsenala Gabriela Martinellija i Gabriela Magalhaesa, a također nedostaju i Philippe Coutinho, te Dani Alves.

"Jesus je u sjajnoj formi, želio sam pružiti priliku i nekim drugim igračima," pojasnio je brazilski strateg.

"Još uvjek nisam zatvorio listu putnika za Katar," dodao je.

Inače, Gabriel Magalhaes je tijekom proljeća 2018. godine bio na posudbi iz Lilla u hrvatskom prvaku Dinamu iz Zagreba, ali je tijekom svog boravka u Maksimiru upisao tek jedan nastup za prvu momčadi Dinama i 10 nastupa za Dinamo II. Zatim se vratio u Lille koji ga je nakon toga prodao u Arsenal za 27 milijuna funti. Brazilski mediji tvrde da ga nema na popisu jer izbornik Tite već odlučio da će ga voditi na Svjetsko prvenstvo.

Brazil će igrati protiv Gane 23. rujna u Le Havreu, a tri dana kasnije u Parizu protiv Tunisa.

Peterostruki svjetski prvaci na Svjetskom prvenstvu će igrati u skupini G s Kamerunom, Srbijom i Švicarskom.

POPIS:

VRATARI: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras)

BRANIČI: Bremer (Juventus), Alex Sandro (Juventus), Danilo (Juventus), Eder Militao (Real Madrid), Roger Ibanez (AS Roma), Marquinhos (Paris Saint Germain), Thiago Silva (Chelsea), Alex Telles (Sevilla)

VEZNI: Bruno Guimaraes (Newcastle United), Casemiro (Manchester United), Fred (Manchester United), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinho (Liverpool), Lucas Paqueta (West Ham United)

NAPADAČI: Antony (Manchester United), Roberto Firmino (Liverpool), Matheus Cunha (Atletico Madrid), Neymar (Paris Saint Germain), Pedro (Flamengo), Raphinha (Barcelona), Richarlison (Tottenham Hotspur), Rodrygo (Real Madrid), Vinicius Jr. (Real Madrid) 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 1

ST
stefj
11:44 10.09.2022.

Bio je preskup za otkupiti i bio je preskup za igranje radi bonusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije