Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 208
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva promjena za dva mjeseca
Povratak na članak

U Dinamu "nestalo" više od pola Zajecove momčadi!

U Dinamu su shvatili da su krivo procijenili igrače, pa su iznova kupovali. Naravno da onda ispašta trener, kaže Vlak.

Komentari 18

NI
nisde
00:27 16.09.2010.

treba početi kao u splitu(samo bez dode:))hrabro,i ne se zatvarati jer ovi su iskusnjare,treba njih dovesti u situaciju da se malo preplaše. i naravno ako dinamo izgubi a bili su borbeni nitko im neće ništa reći,osim flaka,dasovića i sličnih novinarčića.

VL
ŽN
žnjžnj
19:50 15.09.2010.

treba \"samo\" ostavit srce na terenu i sve za 5! ;)

VL
VE
Velikogoričan56
20:49 15.09.2010.

Znamo da su nestali, od svih njih zao mi je jedino Simica, moguce je mogao jos pomoci svojim iskustvom i pozrtvovnoscu

VL
EU
EuroAzija
20:52 15.09.2010.

Dasoviću, prestani srat, govno jedno neobrazovano! Da je Zajec imao Messija, Iniestu i Drogbu ispao bi od Šerifa jer je loš trener, a tebi plaćeniku to nikad neće biti niti važno, a niti shvatljivo.

VL
TO
Tot
22:51 15.09.2010.

koji glup novinar naletio je braći,a kaj misliš zašto majmune? pa bio je loš.....

VL
LA
Lass
22:14 15.09.2010.

nek oni daju sve od sebe pa kak bude. di ste pizdeki i flak koji kenjate po srni,zabio je. toliko o tome.

VL
OK
OKIDOKI
00:44 16.09.2010.

PROGLEDAJTE VEĆ JEDNOM ovo što piše u ovom članku je nažalost istina, \'\'on\'\' to radi namjerno pa zar o tome BBB nisu progovorili prije dva mjeseca, ma ne tvrde BBB da je Zajec najbolje i jedino rješenje, ali principi su principi, domaće je domaće, ovdje u komentarima koje duže vremena pratim ima raznih mišljenja i to je dobro, ali nešto nije dobro, svi vi navijači dinama nemojte nasjedati nekolicini provokatora koji vas vuku na tanki led, da ne kažem za nos, pa koji to dinamovac može pomisliti, a kamoli izreći pogrdne riječi o legendi Zajecu, to da se nekom sviđa ili ne sviđa, to je u redu, ali da je niškoristi to može izreći samo umobolnik, ja se recimo ne sramim reći da na utakmice ne idem dok ga vodi \'\'on\'\' i dok je 70 % stranaca, ali to je moj problem, nikada nisam rekao da poradi toga mrzim dinamo, ja nikoga na vrijeđam ako kažem da sammir mora puno trave prožvakati u maksimiru ako želi i pomisliti na momčad reprezentacije, a kamoli igrati, koji se to ljudski stvor može toliko busati u prsa da voli dinamo, a zatim pljuvati jednog od najvećih igrača koji su hodali travnjakom u maksimiru, možda u svemu griješim, ali kako se može dogoditi da sve igračke legende budu istjerane iz dinama, a samo \'\'on\'\' ostaje, ili sam možda ipak u krivu, tamo je brat njegov, možda je on jedina legenda koja je igrala u dinamu, ako je tako onda stvarno griješim i čvrsto obećavam da više neću pisati,

VL
TH
than
02:50 16.09.2010.

Samo neka igraju. Ako se povuku kao pizde kao danas recimo partizan, onda ih niti ne treba gledati. Bolje posteno izgubiti, nego se naguziti i nadati se da ti neko ne uvali...

VL
LU
luanti
08:16 16.09.2010.

skoro ni jedan klub u Evropi ne živi od legendi

VL
SA
SI aka SI
09:08 16.09.2010.

naslov je vrlo nekorektan, jer to i nije bila Zajecova momčad- pa nije on doveo Dodu, Sivonjića, Callela i ekipu. Ali je zato doveo Rukavinu i afirmirao Sammira. On je Dinamova legenda, ali nažalost nije dobar trener. Međutim, velika je šteta što je mlađi braco zaštićeni medvjed na poziciji sportskog direktora koji se već proslavio i prije gore navedenih. Kada se samo sjetim Nowotnya i \"otpremnine\" koju su mu isplatili dođe mi zlo. A još mi je gore kada se sjetim koliki su dečki otišli u inozemstvo ili Hajduk, jer nisu bili po ćefu Mamićima. Zeko bi na toj poziciji bio kao riba u vodi i u suradnji sa Vahom vjerujem da bi doveli mnogo dobrih igrača. Što smeta kod današnje momčadi je prevelik broj stranaca. Žao ti je kada vidiš da Tomečak nema mjesto u momčadi, da su Barbarić i Kramarić marginalizirani itd. Tonel i Cufre su OK, Sammir u ovakvoj formi također, ali niti jedan drugi stranac nije bolji od domaćih dečki. Da su Zeko kao sportski direktor i Vaha kao trener došli 6 mjeseci ranije, vjerujem da bi barem Vida i Delač danas igrali u Dinamu, ali Mamići se ponašaju kao da je ovo njihova prčija. Nadam se da će Vaha imati uspjeha i argumenata da ih barem malo detronizira i da se prestanu miješati u struku, odnosno u nešto u što se uopče ne razumiju.

VL
JM
ja-ma
10:14 16.09.2010.

Ajde novinari DOSTA! Kada je Zajec bio trener Zoki Mamić nije smio biti na klupi.Zajec je radio što je htio i kako je htio.

VL
Avatar Castro
Castro
12:52 16.09.2010.

Zamisli da navijac Barce kaze sve dok su Messi i ostali stranci u klubu ne idem na tekme....to rece nas OKIDOKI !!! A kaze da navija za Dinamo. Ne ide na tekme jer u klubu ima puno stranaca a u rukovdostvu kluba nema legendi.!!! Pa hajde ti budi sad pametan i ocekuj da klub,navijaci , stadion, rezultai , da sve to funkcionira.... Hocemo Kramarica ,Tomecaka koji i sami kazu da im jos treba vremena , hocemo nekakve legende koje sute ko´ pizde cak ni na tekme ne idu. A nemaju problem s Mamicem, naprotiv, dobri su s njim. Kad si vidio zadnji put Sukera, Bobana na tekmi Dinama kad igra protiv Slavena ili Istre??? Dzemo Mustedanagic je na svkaoj ( usput OKI i on ne ide nedeljom na misu al je legenda kluba ) . Zao mi je da sebe nazivas navijacem naseg kluba a imas takva razmisljanja. Najlakse je pljuvati po svemu, traziti nepostojeceg krivca, okrenuti ledja kad je tesko. Klub se nikada nije odreka BBB-a i kad su najveca sranja radili, to su nasi navijaci i amen, platicemo kaznu i pokusati da se vise ne dogodi. A uvijek se ponovo dogadjalo. Nije u redu. Pustimo Vahu , Zajeca, Mamica....pa isli smo na tekme prije njih, idemo sada i idemo opet kad njih vise ne bude u klubu.

VL
OK
OKIDOKI
15:07 16.09.2010.

Castro evo, pa što sad reći, već sam mnogo puta pisao i dao argumenata da je naprosto nemoguće uspoređivati dinamo s nekim klubom iz lige petice, a kamoli s barcelonom, rekao sam tada da riječi neću reći kad dinamo bude u vlasništvu nekoga ili njih, kad za svoj novac budu kupovali momčad, kad svojim novcem budu kreirali politiku kluba, e to će biti nešto drugo, pa makar tada i igralo 15 kineza, a što se tiče legendi kluba, pitao sam se: pa zar su sve legende kluba negativci koji su bili za njegove vladavine u klubu, a samo je \'\'on\'\' pozitivac, neka mi to netko objasni, da đemo je legenda i skidam mu kapu, kao i njegovom kompiću iz tih dana peri, snješku i ostalima, ili mi ili on,

VL
SA
SI aka SI
15:14 16.09.2010.

a činjenica je i kada na utakmici niste bili \"mi\", prvi puta nakon dugo vremena Dinamo nije morao platiti Uefi kaznu, a istočna tribina je pristojno navijala i cijeli stadion je zapljeskao na vijest da je Hajduk prošao i time napravio velik pomak prema normalnijim odnosima na relaciji Hajduk-Dinamo

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
15:50 16.09.2010.

Gledajuci Youtube snimke Mamica, covjek ne moze vjerovati da u onom sto prica ima i 10% istine. Citajuci ovakvu vrstu clanaka, cini mi se da se taj postotak od 10%, penje na nekih recimo 90%. Sta ovaj tip u opstete pise ovdje? Iz ovog clanka izbija ljubomora to je ocigledno, e sad se postavlja pitanje sta ova karikatura koja je napisala hrpu brljezgotina ima sa Zajecom kad ga promovira i brani?

VL
OB
-obrisani-
16:07 16.09.2010.

U Dinamu \"nestalo\" više od pola Zajecove imovine, ugleda i dobre volje !

VL
VO
vojvo
17:26 16.09.2010.

kako su igrali nije ni čudo da ih više nema

VL
VE
Velikogoričan56
18:26 16.09.2010.

EU Janez Daj molim te idi odakle si i dosao, imas tamo svoj Partizan, divi mu se i uzivaj, pusti Dinamo na miru kao sto mi pustamo klubove iz dezele ili Srbije, ne zanimaju nas i tocka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.