Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

U derbiju začelja Varaždina i Slaven igrali bez pogodaka

Varaždin - Slaven
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/4
09.11.2019.
u 20:23

Derbi začelja završio je bez golova unatoč velikom broju prilika, a istaknuli su se vratari - Nevistić kod domaćina i Ježina kod gostiju

U dvoboju 15. kola Prve HNL u Varaždinu su nogometaši Varaždina i Slaven Belupa odigrali su 0-0. 

Derbi začelja završio je bez golova unatoč velikom broju prilika, a istaknuli su se vratari - Nevistić kod domaćina i Ježina kod gostiju. 

Vodi Dinamo s 31 bodom, Slaven Belupo je sada osmi s 12 bodova, a Varaždin je ostao zadnji s 11 osvojenih bodova. 

Susret se igrao na stadionu Varteksa, a sudio je Matoc.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
04:57 10.11.2019.

Ovaj Varaždin je živi očaj. Kako su uopće došli u 1 ligu??? Bilo neko izvlačenje pa im se posrečilo?? Imati 2 pobjede u 15 utakmica.Zar tim dečkima nije u intetesu da se nametnu na nogometnoj sceni, da ih se prepozna pa da si ostvare potencijalni transfer u neki jači klub?Šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije