Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

U derbiju Hrvata Zubac slavio nad Bogdanovićem, obojica vrlo dobri na parketu

Without Kawhi Leonard or Paul George, Clippers Are Outmanned by Streaking Jazz
Jim Ruymen/Newscom/PIXSELL
20.02.2021.
u 08:46

Domaće je do pobjede vodio Kawhi Leonard s 29 ubačaja, Lou Williams je s klupe dodao 19, dok je Donovan Mitchell ubacio 35 koševa za goste kod kojih je hrvatski reprezentativac

Košarkaši Los Angeles Clippersa uzvratili su Utah Jazzu za domaći poraz otprije dva dana svladavši ih u petak na svom parketu sa 116-112 te tako prekinuli niz od devet uzastopnih pobjeda trenutačno vodećeg sastava NBA lige.

Bio je to tek drugi poraz Jazza u posljednje 22 utakmice.

Clippersi su tricom Beverleya poveli sa 107-94 dvije i pol minute prije kraja te se činilo kako je susret riješen, no Jazz je uzvratio serijom 13-3 i tricom Mitchella smanjio na samo 110-107 18 sekundi prije isteka vremena. Ipak, domaći igrači su u završnici susreta bili precizni s linije slobodnih bacanja pa sjajni Mitchell svojim tricama nije uspio kompletirati preokret.

Domaće je do pobjede vodio Kawhi Leonard s 29 ubačaja, Lou Williams je s klupe dodao 19, dok je Donovan Mitchell ubacio 35 koševa za goste kod kojih je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović za 33:32 minute provedene na terenu ubacio 23 poena (šut za dva 4-6, trica 4-5, slobodna bacanja 3-4) uz po dva skoka i asistencije.

Kod Clippersa dobru rolu, poglavito skakački odradio je hrvatski centar Ivica Zubac, on je za 17:00 minuta provedenih u igri upisao tri koša (šut za dva 0-2, slobodna bacanja 3-4) uz osam skokova, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Usprkos porazu, Jazz je i dalje vodeći u Zapadnoj konferenciji i čitavoj ligi s omjerom pobjeda i poraza 24-6, dok su Clippersi treći na Zapadu i čitavoj ligi s 22-9, poraz manje uz utakmicu manje imaju drugoplasirani prvaci Los Angeles Lakersi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije