Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna gesta

U bolnicu dostavili 400 pizza! 'Oni su na prvoj liniji bojišnice protiv virusa'

Pizza
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
24.03.2020.
u 13:00

"Znamo da su lokalne tvrtke i restorani također pogođeni i da trpe gubitke zbog ovoga što se događa. A onda su tu bolnice i liječnici i osoblje koji su na prvoj liniji bojišnice, rade prekovremeno, rade više, izlažu se", izjavio je bacač Piratesa Jameson Taillo

Igrači američkog bejzbol kluba Pittsburgh Pirates organizirali su da se osoblju bolnice Allegheny dostavi 400 pizza kao znak potpore zdravstvenim djelatnicima koji se u prvim redovima bore s koronavirusom.

Ova akcija Piratesa je pomogla tako i dva restorana koji su također suočeni s krizom.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

"Znamo da su lokalne tvrtke i restorani također pogođeni i da trpe gubitke zbog ovoga što se događa. A onda su tu bolnice i liječnici i osoblje koji su na prvoj liniji bojišnice, rade prekovremeno, rade više, izlažu se", izjavio je bacač Piratesa Jameson Taillon za MLB.com.

"Pomislili smo da ovo može malo pomoći. Dvije muhe jednim udarcem. Možemo pomoći lokalnim restoranima i možemo pomoći bolnicama i tamo zaposlenima pokazujući im koliko cijenimo njihov napor", rekao je Taillon na kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije