Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolnica u karanteni

Zaraženi gazda optuživao Šukera, a sada zgrozio javnost: 'Tako se ponaša jer je bogat'

Koronavirus
Foto: Reuters/Pixsell
24.03.2020.
u 11:41

Cijela bolnica stavljena je u karantenu, a sve osobe trebaju proći testiranje

Vlasnik Ludogoreca Kiril Domuščijev zgrozio je javnost svojim postupkom. Naime, gazda bugarskog prvaka oglušio se na upute zdravstvenih organizacija te je otišao u jednu privatnu bolnicu u Sofiji.

Nakon testiranja nalazi su pokazali da je pozitivan na koronavirus i odmah je nastao kaos. Cijela bolnica stavljena je u karantenu, a sve osobe trebaju proći testiranje.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Gazda Ludogoreca svojim neodgovornim ponašanjem ugrozio je 350 ljudi, 180 zdravstvenih radnika i 170 pacijenata. Policija zabranjuje ulazak u bolnicu.

– Kakvo je to ponašanje? Misli da se tako može ponašati zato što je milijunaš – ljutit je bio u svojoj izjavi bugarski epidemiolog Atanas Magarov.

A prije osam godina u drugom pretkolu Lige prvaka Dinamo je izbacio Ludogorec. Nakon prve utakmice u Razgradu koja je završila 1:1, Kiril Domuščijev bio je vrlo ljutit. Ludogorec je pobjedu ispustio u posljednjim trenucima sudačke nadoknade, a gazda bugarskog prvaka za to je krivio Davora Šukera.

– Što se čudite, pa to je čisti lobi. Mi Bugari uopće ne vrijedimo živjeti. Evo, pozivam Uefu da nas ubije. Ludogorec su ubili Šuker i suci – grmio je Kiril Domuščijev.

U uzvratnoj utakmici u Maksimiru plavi su prolaz izborili u osmoj minuti sudačke nadoknade. Domagoj Vida zabio je gol za Dinamovu pobjedu – 3:2.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:34 24.03.2020.

Ne znam koji cilj i koju svrhu ima ovaj članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije