Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ ODLUČIO:

U Alžiru nema nogometa dok se ne otkrije ubojica Alberta Ebossea!

Albert Ebossé
Youtube/Screenshot
25.08.2014.
u 18:10

Donijeli su i odluku da preminulog nogometaša dobije sto tisuća dolara, koliko je Kamerunac trebao zaraditi u Alžiru.

Alžirski nogometni savez odlučio je suspendirati sve nogometne aktivnosti nakon smrti kamerunskog nogometaša Alberta Ebossea jer želi riješiti kronične probleme u domaćem nogometu, koji su očito prešli svaku granicu.

Nesretni Kamerunac na kraju nije usmrćen raketom nego kamenom sa stadiona koji još nije dovršen i na njemu je sve puno kamenja kojim se mogu gađati suparnički navijači ili igrači. Najgore od svega jest što se na tom stadionu baš zato nije smjela igrati utakmica, ali ipak je odigrana i Savez će to istražiti.

To je samo jedan od razloga zašto je Savez donio odluku o zatvaranju svih stadiona, te da obitelj preminulog nogometaša dobije sto tisuća dolara, koliko je Kamerunac trebao zaraditi u Alžiru. I njegovi suigrači će također donirati svoju mjesečnu plaću obitelji.

>> Navijači usmrtili kamerunskog nogometaša dok je slavio pogodak

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirsaanjac
18:54 25.08.2014.

A jesu li bbb-ovci ikad isplatili odstetu onom policajcu kojem su izbili oko ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije