Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Tyson Fury najavio povratak u ring i vrijeđao Klička i Joshuu

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.04.2017.
u 11:02

Kralj Cigana se vraća u dvoranu, drugi trening dana - poručio je Fury

Tyson Fury se definitivno vraća u ring. Nakon što je nedavno osvanula reportaža o njegovom povratku treninzima, britanski mediji pišu kako je bivši svjetski prvak zaista “zagrizao” te će ustrajati u naumu da se vrati na tron.

Pojačao je treninge i sada je dva puta dnevno u dvorani. A uz to je i promijenio prehranu, pa se sada hrani kao pravi sportaš kako bi se što prije vratio u formu. Sve ovo možda zvuči čudno, ako govorimo o donedavnom svjetskom prvaku. No Fury je posebna priča, piše Fightsite.

- Kralj Cigana se vraća u dvoranu, drugi trening dana - poručio je Fury svojim navijačima i dodao:

- Ja sam najveći sportaš svih vremena, ne postoji nitko sličan meni. Sve p...e kao Deonatey Wilder, Anthony Joshua, Vladimir Kličko, Tony Bellew, svi vi ste male p.....e!

- Trenutačno sam u procesu skidanja kilograma, treniram jako, radim sve ono što bih i trebao. Svi vi koji imati drugačije mišljenje o meni, zar mislite da me briga? Boli me ona stvar… - zaključio je Fury.

Komentara 3

DU
Deleted user
15:17 30.04.2017.

Wladimir je imao mec u rukama i dokazao da je jos uvijek najbolji boksac svih vremena.Uvjeren sam da se se vraca u ring-REVANS

AD
Adrianbobo9
11:49 24.02.2018.

I mi imamo cigana al nisu kraljevi...

KA
Karizma
09:58 30.04.2017.

Kralj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije