Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTEKAO MU UGOVOR

Tvorac najvećeg iznenađenja HNL-a napustio klub

Jose Manuel Aira
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
22.05.2018.
u 14:45

Iz kluba su objavili kako je treneru istekao ugovor te su mu se zahvalili na suradnji.

Jose Manuel Aira s Rudešom je ovog proljeća rušio Osijek, Rijeku, Dinamo, Hajduk..., no odlazi s klupe hrvatskog prvoligaša.

Naime, iz kluba su objavili kako je treneru istekao ugovor te su mu se zahvalili na suradnji.

– Kao trener, Aira se savršeno znao nositi s teškom situacijom. Stvorio je kompaktnu, snažnu i željnu momčad koja je dokazala da pripada elitnom rangu – stoji u priopćenju kluba.

Aira je klub vodio u 12 utakmica te ostvario sedam pobjeda, tri remija i dva poraza te od momčadi napravio hit proljetnog dijela HNL-a.

Jose Manuel Aira
1/17
Ključne riječi

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
14:55 22.05.2018.

to je ono što (moj muž) stalno govori... nama treba dobar strani trener, njemac npr i čuda bi napravili po europi i na EP i SP... ali mi se držimo stre Ćirine škole koja je zastarjela....

KU
kupusizec
18:29 23.05.2018.

A da ti i tvoj muž pratite badminton?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije