Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD POSLJEDICA SRČANOG UDARA

Tužna vijest: Rekorder HNL-a preminuo u Njemačkoj, imao je samo 45 godina

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
22.08.2021.
u 17:59

Kao nogometaš kultnog Kamen Ingrada, zabio je 2004. godine gol zaprešićkom Interu nakon samo 10 sekundi i do danas ostao neprikosnoveni rekorder prve hrvatske lige.

Tužna vijest stiže iz Njemačke: bivši nogometaš Edin Šaranović (45) preminuo je u Munchenu od posljedica srčanog udara.

Ovaj bivši bosanskohercegovački reprezentativac, rodom iz Tešnja, od prošle je subote bio u induciranoj komi i borio se za život. Nažalost, bitku je izgubio.

Šaranović je nekadašnji nogometaš Slaven Belupa, Kamen Ingrada, Sarajeva i brojnih drugih klubova u regiji.

Kao nogometaš kultnog Kamen Ingrada, zabio je 2004. godine gol zaprešićkom Interu nakon samo 10 sekundi i do danas ostao neprikosnoveni rekorder prve hrvatske lige.

Za reprezentaciju BiH upisao je dva nastupa, a igrao je i za Pogon Szczecin, Međimurje, Primorje, Zadar, Olimpik, tuzlansku Slobodu...

Nakon završetka karijere bio je trener tuzlanskog TOŠK-a u kojem je i započeo karijeru, a jedno vrijeme bio je i predsjednik kluba.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 2

LI
Lisac
08:12 23.08.2021.

Kako ova dezurna agresivna antiivaxerska propaganda sve povezuje sa cijepivom. Koja bezobrazna opasna nepismena rulja, cudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije