Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE ON ŽIVI?

Tužna sudbina slavnog nogometaša: Teško je, više nemam ni za privatni zrakoplov...

Heitinga
Foto: Instagram
10.02.2017.
u 10:43

– Dok sam igrao nogomet, dolazilo je puno više novca. I naši su troškovi bili sukladni tome, a sada se moramo prilagoditi – rekao je Heitinga.

Bivši nogometaš Evertona John Heitinga dobro je nasmijao navijače diljem svijeta pričom o svojoj tužnoj sudbini. Heitinga se umirovio pa više ne zarađuje desetke tisuća eura tjedno i to je utjecalo na njegov kućni budžet. Više nema ni za privatni zrakoplov...

– Dok sam igrao nogomet, dolazilo je puno više novca. I naši su troškovi bili sukladni tome, a sada se moramo prilagoditi – rekao je Heitinga.

– Nekada smo znali unajmiti privatni zrakoplov, a sada to više ne radimo. Na odmorima još uvijek unajmimo luksuznu vilu, ali je drukčija kategorija luksuza – rekao je Heitinga.

Ni njegovoj supruzi Charlotte-Sophie nije lako.

– Moramo se priviknuti, a to je nekada teško. Više ne možemo tako jednostavno otići u Pariz, Milan ili New York u shopping – rekla je Charlotte-Sophie, sestra bivšeg nizozemskog nogometaša Boudewijna Zendena.

>> Bilić hvali napadača: On je vrhunski igrač, pomogao bi hrvatskoj reprezentaciji

 

Shoot for @linda_magazine. Photographer 📷: @philipriches

Fotografija koju objavljuje @johnheitinga

Komentara 6

AM
Ameise
11:01 10.02.2017.

Evo pustih i ja suzu.

TO
tomojuric1
14:16 10.02.2017.

samo mi nemojte reći da dotična starleta mora i kuhati? prestrašno....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:56 10.02.2017.

Stvarno je slavan...tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije