Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ LIGE

Tužan dan za Aston Villu, porazom na Old Traffordu definitivno odlazi u drugoligaško društvo

United - Villa
Foto: Reuters
1/7
16.04.2016.
u 18:05

Pogodak za pobjedu crvenih vragova postigao je Rashford u 32. minuti utakmice. Aston Villa do sada je skupila tek 16 bodova, uvjerljivo je posljednja i više nema ni teoretske mogućnosti izboriti ostanak.

Manchester United danas je na Old Traffordu u 33. kolu Premierlige svladao Aston Villu s 1:0 i tako je i definitvno gurnuo u drugoligaško društvo.

Pogodak za pobjedu crvenih vragova postigao je Rashford u 32. minuti utakmice. Aston Villa do sada je skupila tek 16 bodova, uvjerljivo je posljednja i više nema ni teoretske mogućnosti izboriti ostanak.

Rafel Benitez stigao je do prve pobjede na klupi Newcastlea koji na svom terenu s 3:0 pobijedio Swansea. Pogotke su zabili Lascelles u 40., Sissoko u 82. i Townsend u 90. minuti.

Sunderland je istim rezultatom stigao do važne pobjede na gostovanju kod Norwicha. Pogotke su postigli Borini, Defoe i Watmore.

Engleska, 33. kolo:

Norwich - Sunderland 0:3
Everton - Southampton 1:1
Manchester United - Aston Villa 1:0
Newcastle - Swansea 3:0
WBA - Watford 0:1

>> Niko Kovač primio tri komada od Bayera, Kramarić igrao čitavu utakmicu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije