Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI TALIJANI

Tuttosport piše da Vlašić trajno napušta West Ham. Stigla je ponuda od 8 milijuna eura za Hrvata

Kaštel Štafilić: Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala na utakmicu s Turskom
Miroslav Lelas/PIXSELL
26.05.2023.
u 14:05

Torino je trenutno desetoplasirani klub Serie A, a Vlašić se brzo snašao u momčadi koju vodi Ivan Jurić pa je u 35 utakmica upisao pet golova, šest asistencija i odigrao 2801 minutu, a u više je navrata bio najbolje ocijenjen igrač kluba

Torino je započeo pregovore s West Hamom za otkup Nikole Vlašića. Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, Torino želi zadržati Nikolu Vlašića i sljedeće sezone pa je klub je poslao ponudu u iznosu od osam milijuna eura West Hamu za otkup ugovora hrvatskog reprezentativca.

Pregovori moraju završiti do 10. lipnja jer tog datuma istječe rok koji je na početku dogovoren između klubova. Početno je bio dogovoren iznos od 13 milijuna eura, no u Torinu se nadaju da će im „čekićari“ izaći u susret i smanjiti zahtjev s obzirom na to da je Vlašić u London ionako otpisan.

Tuttosport prenosi da Davide Vagnati, tehnički direktor kluba, razmišlja o sljedećoj sezoni i ljetnom prijelaznom roku te želi što prije složiti igračku slagalicu i od jeseni napadati na više pozicije u prvenstvu.

GALERIJA Milijarder tvrdi: Sve smo dogovorili s Dominikom Livakovićem

Kaštel Štafilić: Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala na utakmicu s Turskom
1/5

Torino je trenutno desetoplasirani klub Serie A, a Vlašić se brzo snašao u momčadi koju vodi Ivan Jurić pa je u 35 utakmica upisao pet golova, šest asistencija i odigrao 2801 minutu, a u više je navrata bio najbolje ocijenjen igrač kluba. Njegov agent Tonći Martić je nedavno izjavio da je Vlašić  sretan u Torinu gdje ima prostor za napredak i da je trener Jurić vrlo važan za njegovu karijeru.

VEZANI ČLANCI:

Ugovor koji Vlašić ima s West Hamom, koji ga je u svoje redove doveo 2021. godine iz moskovskog CSKA-e za 30 milijuna eura, istječe 30. lipnja 2026. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije