Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže zamjenu?

Turski mediji: Phillip Cocu napušta Fenerbahçe nakon poraza od Dinama

Phillip Cocu
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.09.2018.
u 10:04

U ponedjeljak se igra veliki turski derbi Fenerbahçe - Beşiktaş

Trener Fenerbahçea Phillip Cocu najavio je odlazak iz kluba  nakon poraza od Dinama (1:4), pišu turski mediji. U 1. kolu skupine D Europske lige turski klub je u Maksimiru izgubio od hrvatskog prvaka, što je nizozemskom stručnjaku očito teško palo.

Navodno Fenerbahçe već Cocuu traži zamjenu, ističe turski portal Milliyet. Nakon što je Fenerbahçe u kvalifikacijama za Ligu prvaka ispao od Benfice nanizao je tri poraza u prvenstvu (Malatyaspor, Göztepe i Kayserispor).

Phillip Cocu
1/19

Pobjedom protiv Konyaspora na trenutak se popravilo ozračje, ali poraz od Dinama vjerojatno je čelnicima Fenerbahçea prelila čašu strpljenja. U ponedjeljak se igra veliki turski derbi Fenerbahçe - Beşiktaş.

>> Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:02 21.09.2018.

Pa ako može jedan srbin mi se sa Turcima razumemo zatvorenih očiju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije