Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLAZNA KLAUZULA?

Turci izazvali paniku kod navijača Hajduka: "Livaja će u Galatasaray za milijun eura"

Split: Igrači Hajduka s navijačima proslavili osvajanje Kupa
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
27.06.2022.
u 19:22

- Galatasaray priprema prijelazni rok, a na njegovom popisu nalazi se iznenađenje. To je Marko Livaja. Livaja je u hrvatskom Hajduku iz Splita ostavio traga s 32 gola i sedam asistencija, a sada je došao na dnevni red crveno-žutih.

Marko Livaja uživa u Splitu i igrajući za Hajduk te je u više navrata izjavio da ne misli odlaziti, no turski mediji navode da postoji izlazna klauzula u njegovom ugovori i da će je aktivirati veliki Galatasary.

Slavni klub prošlu je sezonu završio 13. i to je bio uistinu sramotan rezultat, zbog čega na sve moguće načine traži kako se vratiti gdje i pripada - na vrh. A kao ključnu kariku ističu Livaju i zato se sportski direktor Okan Buruk svim silama trudi dovesti ga u Istanbul.

- Galatasaray priprema prijelazni rok, a na njegovom popisu nalazi se iznenađenje. To je Marko Livaja. Livaja je u hrvatskom Hajduku iz Splita ostavio traga s 32 gola i sedam asistencija, a sada je došao na dnevni red crveno-žutih - piše turski Fanatik i dodaje:

- Kako se doznaje, 28-godišnji hrvatski napadač, koji u ugovoru ima izlaznu klauzulu od milijun eura, od svog kluba dobiva milijun eura godišnje plaće.

Ipak, nejasno je gdje su Turci došli do podatka o famoznoj izlaznoj klauzuli. Stoga, dojam je da se radi o neutemeljenim naklapanjima. Uostalom, nakon pobjede nad Rijekom u finalu Kupa (3:1), Livaja je izjavio da konstantno ima ponude iz inozemstva, ali da neće otići iz Hajduka.

>>> Hajduk napustila tri igrača, ali klub će se zahvaliti još nekolicini

Ključne riječi

Komentara 13

KL
Klavocin
19:44 27.06.2022.

Pa ja stalno pričam i pišem nema tu izlazne klauzule, njega plaća babo bogdanović i kad ga on odluči proda on ide ča. Plaća ga 900 000 eura

BE
Beyonder
21:03 27.06.2022.

Panika ljudi!! Žile se režu!!

RE
RedTree
20:00 27.06.2022.

Ništa od toga, treba nam još jedan igrač koji može svojom kvalitetom i kreativnosti biti potpora Livaji i Krovinoviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije