Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA SMRT

Tuga diljem planete, svijet se oprašta od legendarnog Kobea Bryanta

Kobe Bryant
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
26.01.2020.
u 22:36

"No, no, nooooooo," napisao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja, dok je Ivica Zubac dodao: "To ne može biti istina."

NBA liga i svijet sporta u šoku su nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kalifornija.

Kobe je putovao s još četiri osobe u privatnom helikopteru koji se srušio, a nesreću nitko nije preživio. S njim je poginula i 13-godišnja kći, a opširnije o tome ovdje.

"Kobe je bio besmrtan, Ponekad svemir uzrokuje ove stvari," kazala je zvijezda NBA lige i Los Angeles Lakersa LeBron James.

"Zaprepašten sam. Riječi ne mogu niti približno opisati kako se osjećam. Ovo je nevjerojatno tužan i tragičan dan," poručila je legenda Chicago Bullsa Scottie Pippen.

"Svi igrači su maštali kako će jednog dana postati poput njega, ili poput Michaela Jordana prije njega. Teško je ovo," rekao je bivši trener Stan Van Gundy.

Supruga Janet i ja nemamo riječi kojima bismo mogli opisati šok i tugu koju osjećamo nakon smrti Kobea Bryanta. Upućujemo molitve za njega i njegovu obitelj," napisao je najveći hokejaš svih vremena Wayne Gretzky.

"Već nam nedostaješ," objavila je NFL legenda Tom Brady.

Ne, Bože, ne!", objavio je na Twitteru Dwyane Wade, dok je Luka Dončić iz Dallas Mavericksa objavio tvit: "Ne molim! To ne može biti istina."

"Već nam nedostaješ", objavio je Tom Brady.

"No, no, nooooooo," napisao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja, dok je Ivica Zubac dodao: "To ne može biti istina."

Oglasio se i američki predsjednik Donald Trump.

"Stigle su vijesti da su košarkaška legenda Kobe Bryant i još tri osobe poginuli u padu helikoptera u Kaliforniji. To je strašna vijest," napisao je Trump na Twiteru.

>> Pogledajte kako izgleda Bryantov helikopter nakon pada

Kobe Bryant
1/14

 

Ključne riječi

Komentara 5

DE
derin
23:50 26.01.2020.

Kada cijeli svijet stane i ne želi vjerovati, onda znaš koliko je velik bio. Čovjeku kojemu su rekordi i naslovi bili tako jednostavno ostvarivi. Te je cijelo vrijeme imao pozitivan i vedar stav i duh. Počivao u miru sa svim ostalim stradalima.

GR
gragakarlovac
22:48 26.01.2020.

Nominiran za kuču slavnih ove godine zajedno s Kukočem. Toni zaslužuje, Kobe je bio formalnost. Nakon Jordan i James, možda treći najbolji igrač ikada.

QA
qaqsaqer
18:22 27.01.2020.

Moje misli su uz zrtvu brutalnog silovanja od strane kobe bryanta, koja ce narednih tjedana slusati kako je on bio veliki, obozavani, voljeni-- silovatelj. Prestrasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije