Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje na TT Areni

Tudor već obavio prvi trening s Galatasarayjem, evo koliko će zarađivati

Igor Tudor
Foto: Galatasaray Twitter
1/5
15.02.2017.
u 18:05

Trenersku karijeru započeo je u Hajduku, a nakon toga je radio u PAOK-u i Karabuksporu, s kojim je igrao atraktivan nogomet i privukao pažnju - stoji u priopćenju Galatasarayja.

Igor Tudor napustio je Karabukspor te preuzeo turskog velikana Galatasaray koji ga je danas i službeno predstavio na svojim internetskim stranicama. Hrvatski stručnjak ujedno je odradio i prvi trening s novom momčadi. 

- Tudor je novi trener Galatasaraya. Trenersku karijeru započeo je 2009. godine kao pomoćnik Edoarda Reje u Hajduku, a zatim je bio i prvi trener te osvojio Kup 2013. Nakon toga je radio u PAOK-u i Karabuksporu, s kojim je igrao atraktivan nogomet i privukao pažnju. Kao igrač je nastupao i za Juventus, a karijeru je završio u 30. godini zbog ozljede - stoji u priopćenju Galatasarayja.

Tudor će na klupi naslijediti Jana Oldea Riekerinka koji momčad ostavlja na trećem mjestu s 39 bodova, pet manje od vodećeg Beşiktaşa.

Objavljeno je i koliko bi trebao zarađivati - 400.000 eura do kraja ove sezone plus još milijun eura za sljedeću sezonu ukoliko ostvari većinu ciljeva. Karabukspor će na ime odštete dobiti 150 tisuća eura.

Službeno potpisivanje i predstavljanje bit će u četvrtak na Türk Telekom Areni od 15 sati po tamošnjem vremenu, a Tudor je postao prvi Hrvat na klupi tog kluba od Tomislava Ivića koji ga je vodio prije 33 godine.

>>Tudora nakon posljednjeg treninga dočekali ljutiti navijači Karabükspora

>>Hrvatski trener sve dogovorio oko preuzimanja velikana, a onda je uslijedio hladan tuš: 'Može ga biti sram!'

Komentara 2

RE
Reall
20:07 15.02.2017.

Iako ga nikada nisam smatrao nekim posebnim igračem, a trenerom pogotovo, moram priznati kako me vijest ugodno iznenadila! On je primjer kako rad i upornost uvijek donesu ploda. Samo hrabro i odvažno, zašto ne i HR reprezentacija za tri/četiri godine. Sretno!

IK
Ikonoklast
00:25 16.02.2017.

da, kad uhvati zivotopis i klasu Cacica mozda uspije vodit i "repkicu"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije