Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neraščišćeni računi

Hrvatski trener sve dogovorio oko preuzimanja velikana, a onda je uslijedio hladan tuš: 'Može ga biti sram!'

Igor Tudor, Slaven Bilić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
14.02.2017.
u 17:44

Hrvatski stručnjak našao se u nezgodnoj situaciji, zove ga velikan, ali još nije raščistio neke račune

Igor Tudor, bivši trener Hajduka, sve je dogovorio oko preuzimanja turskog velikana Galatasaraya, javljaju danas turski mediji. Kao što smo već pisali, hrvatski stručnjak trebao bi zamijeniti Nizozemca Jana Oldea Riekerinka, koji mu ostavlja momčad na trećoj poziciji s pet bodova manje od Bešiktaša.

No, iz njegova (do)sadašnjeg kluba Karabukspora, s kojim je radio odličan posao, nisu blagonakloni prema ideji da Tudor ode. Predsjedniku kluba Hikmetu Ferudunu Tankutu ta vijest iz novina pokvarila je dan, bio je iznimno ljutit, što nije skrivao u razgovoru s predstavnicima medija.

- Sve sam saznao iz medija. Ako su napisi točni, onda je sve to neetično. Tudor i Galatasaray se mogu sramiti. Ako je to istina, Tudor nas je izdao uoči susreta protiv Antalyaspora. Ima trening danas u 19 sati, a sigurno ćemo se žaliti turskom savezu na Galatasaray, poručio je predsjednik svome treneru i naglasio da ga neće olako pustiti.

Turski mediji nagađaju da Tudor svejedno može otići, ali da se za njega mora platiti odšteta od 150 tisuća eura.

>>Bivši hrvatski reprezentativac preuzima turskog velikana!

Komentara 5

LU
lukivoda
19:15 14.02.2017.

Šuker i Mamić i HNS su krivi , kaj ne?

Avatar toxic alien
toxic alien
20:16 14.02.2017.

To je ta etika koju je naslijedio od svog maticnog kluba...

MU
muh
05:56 15.02.2017.

Kao Lukica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije