Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galatasaray

Mandžukić stiže u Istanbul? Turci se nadaju da će ga Tudor nagovoriti

Mario Mandžukić Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.03.2017.
u 15:55

Podolski će karijeru nastaviti u japanskom prvoligašu Kobe Vissel.

Njemački napadač 31-godišnji Lukas Podolski, koji je za "elf" odigrao 129 utakmica, u ljeto napušta turski Galatasaray, kojeg je nedavno preuzeo hrvatski trener Igor Tudor.

 Podolski će karijeru nastaviti u japanskom prvoligašu Kobe Vissel, a Galatasarayju će pripasti odšteta od 2,6 milijuna eura.

I dok Podolski na ljeto odlazi iz Istanbula, novi član Galatasarayja mogao bi postati hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (30), objavio je u četvrtak internetski portal "Turkish-Football" pozivajući se na izvor blizak turskom klubu. Portal navodi kako Galatasaray želi dovesti napadača svjetskog renomea, a nadaju se da bi Tudor mogao nagovoriti Mandžukića da preseli u Instanbul.

 Hrvatskom napadaču ugovor s Juventusom ističe u ljeto 2018. godine.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 4

LA
LacoLaco
16:48 02.03.2017.

Nije se valjda Mandzukic napio tinte; Mjenjat Juve za Turke i jos ktomu k Tudoru, prosjecan igrac, a o kvaliteti kao treneru puno, puno prerano govoriti.

DU
Deleted user
17:23 02.03.2017.

Mo'š mislit'...

DU
Deleted user
17:49 02.03.2017.

neka pljunu novce i nema brige...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije