Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANI RASPLET

Tudor napustio Hajduk, u klubu otkrili tko će voditi momčad protiv Osijeka

Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
21.08.2020.
u 18:36

Tudor je poveo Hajduk i u novu sezonu proteklog vikenda 2:0 pobjedom protiv Istre 1961

Igor Tudor više nije trener Hajduka nakon što je prihvatio ponudu novog trenera Juventusa Andree Pirla da postane njegov pomoćnik, objavio je splitski nogometni prvoligaš u petak.

Tudor je momčad Hajduka preuzeo u zimskoj stanci kada je splitski sastav držao drugo mjesto na ljestvici te je u proljetnom i ljetnom nastavku prvenstva ostvario po osam pobjeda i poraza uz jedan remi, pa je momčad prvenstvo okončala na petoj poziciji.

Tudor je poveo Hajduk i u novu sezonu proteklog vikenda 2:0 pobjedom protiv Istre 1961.

Ovo je bio drugi Tudorov mandat na klupi Hajduka, momčad s Poljuda je vodio i od travnja 2013. do veljače 2015. te je odmah po dolasku u svibnju 2013. osvojio Kup što je posljednji Hajdukov trofej.

Iz Hajduka su objavili kako će momčad u derbiju 2. kola protiv Osijeka u nedjelju od 17.55 sati voditi dosadašnji Tudorov pomoćnik Hari Vukas.

Neslužbeno se doznaje da će Hajduku ime odštete pripasti 440 tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
staromlad
08:44 22.08.2020.

Ovaj čin dokazuje da je Hajduk kao klub srozan na dno, sami veliki hajdukovci dolaze i odlaze kako im se sprdne. Istina je da je Hajduk u ovom trenutku organizacijski i tržišno daleko iza Dinama, Rijeke i Osijeka, a kaskai za Lokomotivom, Goricom i Belupom. Međutim, nema problema, NH još uvijek može prodati priču o borbi proti HNS i močvari, a skrivajući zapravo istinu - Hajduk je postao močvara, a iza te lažne ljubavi i dišpeta nema ničega.

Avatar dzambo
dzambo
19:07 21.08.2020.

Bogo mili...nekad su treneri Hajduka kad su odlazili vanka preuzimali Prvake Europskih klubova iu sa njima osvajali ponovo trofeje iz jacih prvih liga...kakvi pomocnici...kakvi bakaraci....a neki ''drugi'' vodili Real Madrid...a neki ''drugi'' odbijali Real Madrid ne jednom nego dva puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije