Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. KOLO HNL-A
Povratak na članak

Hajduk s igračem manje slavio protiv Lokomotive, Mujakić pocrvenio u debiju

Hajduk je danas u 21. kolu Prve HNL u slavljeničkom raspoloženju svladao Lokomotivu s 1:0. Za pet dana je 109. rođendan splitskog kluba.

Komentari 7

DE
derin
21:39 08.02.2020.

Tudorova taktika svi letite prema naprijed, trčite bez stajanja i nabijajte loptu prema naprijed, pa već u 35. na škrge, u drugom još tako deset minuta, onda je gotovo. Koliko su nam puta za njegova mandata Rijeka i Dinamo okrenuli u zadnjim minuti npr. s 2-0 u 60. minuti, pa do 92. minute 3-2 za Dinamo.

VL
DU
Deleted user
19:55 08.02.2020.

Hajduku loš kao zadnjih 20 godina.

VL
KO
kopriva70
19:26 08.02.2020.

Ovi hajdukovci samo leže po terenu koja sprdnja.

VL
WT
Wtf
19:33 08.02.2020.

Tudor je napravio krug po Europi kao trener, i opet je igra katastrofa kao prije par godina. Nepovezano, netečno, samo nabijanje i bauljanje i čekanje da se lopta sretno odbi. A tri mlada reprezentativca, potencijali za buduće transfere na klupi naravno, glavno da se dovode neki bugari i rezerve iz Belgije. A Jaira kojeg želi odmah prodati u kazahstan je avion za druge. Katastrofa, carillo, kopić, Burić su avioni za dotičnog. Oreščanin da ima njegov igrački životopis bi bio već u ligama petice.

VL
Avatar dzambo
dzambo
02:47 09.02.2020.

Kak igraju ovi sto ''prate'' Hajduka...Hajduk bi jos moga zavrsiti na kraju na 2. mjestu a ''ako'' prezivi i neizgubi bas protiv tih kad bude igra 3 kola za redom protiv Osijeka,Dinama i Rijeke...drugo mjesto je tu a moglo bi se desiti da ''upali'' ova Tudorova taktika protiv svih ostalih klubova od Gorice,Slavena,Intera,Istre,Varazdina...da ovakvim tempom trcanja nastave i napadaju tak ''visoko'' odbrane ostalih klubova dobili bi sve i jednu tekmu protiv njih JER svi ti klubovi bi vec dobili u tom vremenu 2-3 gola i tekma bi bila gotova u I poluvremenu JER nemaju niti igrace a niti snage da preokrenu a Lokomotiva je imala vise od 1 sata vremena danas i opet nista nije napravila a da Hajduk ima bolje igrace Lokomotiva bi jos gore prosla danas nekoliko kontri i pritiska visoko na odbranu Lokomotiva bolji bi igraci puno to vise iskoristili .a da je Hajduk igra uobicano puno sporije ka prije ovakva Lokomotiva bi danas izvukla 1 bod vrlo lako ili cak pobijedila Hajduka,Lokomotiva je prvi korner izvela tek nakon 55 min. igre a Hajduk ih je ima vec 10, i opet kazem ovakvi igraci nesto naprave ALI BOLJI igraci bi sa ovoliko kornera pregazili Lokomotivu a golman Lokosa je drzao Lokomotivu sve do kraja da se moze vratiti u tekmu ALI Lokosi to nisu iskoristili a slijedeca je tekma protiv Slavena gdje Hajduk ''cesto'' zakaze u Koprivnici bumo vidjeli sad kak ce proci ako budu visoko napadali odbranu Slavena a ako dobiju tu tekmu ta taktika pali ce kod svih ostalih manjih klubova.

VL
Avatar white socks
white socks
21:27 08.02.2020.

I?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.