Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srna slavi naslov

Tudor na rubu otkaza u Galatasarayju, a Santini spašava Caen

Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
1/5
06.05.2017.
u 23:20

Klupski čelnici donijeti odluku o Tudoru u ponedjeljak, pišu Turci.

Igor Tudor blizu je otkaza nakon 1:3 poraza Galatasaraya od Kasimpase. U ponedjeljak bi klupski čelnici mogli donijeti odluku, pišu Turci.    

- Predsjednik mi je rekao nakon utakmice što misli, ali to ostaje među nama. Loše smo igrali. Milijun posto sam siguran da nije problem u treneru, nego u tenzijama u Galatasarayju. Neću otići iz kluba - poručio je Tudor.

Hrvatski trener u Galatasaray je stigao 15. veljače, no u deset utakmica osvojio je samo 13 bodova gubivši derbije protiv vodećih momčadi - Bešiktaša, Fenerbahčea i Basaksehirspora. 

Galatasaray nakon 30 kola na četvrtom mjestu ima četiri boda više od petog Trabzonspora i prijeti mu da izgubi i mjesto u Europskoj ligi. 

A navikli smo na dobre vijesti iz Francuske, barem kada je Ivan Santini u pitanju. Napadač Caena, svojoj je momčadi donio važna tri boda na gostovanju kod Toulousea (1:0). Santini je zabio u 58. minuti, a nakon ove važne pobjede Caen je na 16. mjestu s 36 bodova. Dva mjesta niže i s tri boda manje nalazi se Dijon koji je u zoni ispadanja iz lige.

Šahtar je došao do desetog jubilarnog naslova prvaka Ukrajine domaćom pobjedom 3:2 nad Zorjom.

Od tih deset Darijo Srna osvojio je devet, a danas je asistirao dok je Šahtar lomio goste i poveo s 3:0 golovima Ferreyre u 38., Islajlija u 52. i Ordeca u 55. minuti. Harartin u 80. i Bonaventure u 88. su smanjili, a Šahtar nakon 28 kola ima 17 bodova više od kijevskog Dinama. Idući cilj: dvostruka kruna nakon finala kupa protiv najvećeg rivala.

Komentara 4

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:11 08.05.2017.

Makar je prema kulturi, jelu i djelu naš pravi hrvat domači čovjek u Galatasarayju on ipak nema kvalitet da vodi tako veliki klub jer je previše naš.

DU
Deleted user
00:17 07.05.2017.

Dosao je jao spasitelj u brod koji tone. Ne vjerujem pisanju medija pa S. Bilica su ove godine 365 puta smhenili a jos nije lipanj.

DH
dalibor.hren
08:43 07.05.2017.

Vrsni stručnjak Tudor svako malo dobije cipelu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije