Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA SUKOB

Tučnjava u Zagrebu obišla svijet, Marca: Snimka je zaprepastila društvene mreže

Zagreb: Stanje u Dubravi nakon sukoba navijača Dinama i Legije
Luka Stanzl/PIXSELL
04.08.2021.
u 20:51

"Dinamo Zagreb i Legia Varšava igraju danas u kvalifikacijama za Ligu prvaka. A snimka koja je zaprepastila društvene mreže je marš Bad Blue Boysa u potrazi za suparničkim navijačima koji teroriziraju Europu", navodi popularni španjolski dnevni list.

Scene divljaštva i navijačkog sukoba između Bad Blue Boysa i fanova poljske Legije u Zagrebu obišle su svijet.

Prostor ovom događaju dala je i španjolska Marca koja ovako opisuje jučerašnji sukob:

"Dinamo Zagreb i Legia Varšava igraju danas u kvalifikacijama za Ligu prvaka. A snimka koja je zaprepastila društvene mreže je marš Bad Blue Boysa u potrazi za suparničkim navijačima koji teroriziraju Europu", navodi popularni španjolski dnevni list.

Huliganski obračun u Dubravi navodno je dogovoren, ali prema snimci njegova početka, čini se da Poljaci i nisu baš bili spremni na njega.

Naime, nakon što su pripadnici podgrupe Teddy Boys '95, koji su dio glavne navijačke grupe Žyleta, stigli u Zagreb, odmah su se uputili u Dubravu i sjeli u jedan od kafića. Nisu se skrivali, željeli su jasno staviti do znanja gdje su.

I potom se dogodilo ono što su očekivali, ali ne u tom trenutku. Stigli su Bad Blue Boysi i odmah napali, što se vidi prema snimci nadzornih kamera kafića u kojem se sve odvijalo.

Letjelo je sve što se našlo pod rukom, ali brzo je završilo jer je policija bila na terenu i pozvala pojačanje.

>> Pogledajte tučnjavu

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
22:12 04.08.2021.

ma moš mislit kak se cijeli svijet zaprepastio, puno gore stvari se događaju po svijetu ovih dana a oni bi se zaprepastili s tučnjavom u kojoj nema ni ozljeđenih. ajd novinari jeste izbrojali autobuse, jel 50 ili 5?

IN
inglorious
07:58 06.08.2021.

nadam se da ce se ovako skupit i kada nam uvedu obavezno cijepljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije