Naslovnica Sport Nogomet

Tučnjava u svlačionici: Nikolić optužen zbog napada na Ostojića

Dva dana nakon sukoba javnu ispriku vodstvu kluba, treneru, suigračima i navijačima uputio je Nikolić
30. studenoga 2015. u 19:13 14 komentara 2530 prikaza
Stefan Nikolić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Općinsko državno odvjetništvo u Puli podiglo je u ponedjeljak pred pulskim Općinskim sudom optužnicu protiv igrača Pule 1961, 25-godišnjeg Stefana Nikolića. Tužiteljstvo ga tereti zbog nanošenja teške tjelesne ozljede 19-godišnjem suigraču Milošu Ostojiću.

Dvojica igrača Istre 1961 potukli su se u svlačionici kluba na Drosini 29. rujna, a u tučnjavi je deblji kraj izvukao mladi vratar Ostojić kojega je Nikolić udario šakom u lice i slomio mu nos.

Nakon incidenta nagađalo se da su se Nikolić i Ostojić sukobili zbog djevojke, a oglasio se tada i vlasnik kluba Michael Glover koji je ustvrdio da prepirka i tučnjava dvojice igrača nema veza s klubom niti njihovim tretmanom u Istri 1961., već da se radilo o osobnoj razmirici između dvojice mladića koja je, kazao je, riješena.

Dva dana nakon sukoba javnu ispriku vodstvu kluba, treneru, suigračima i navijačima uputio je i Nikolić izražavajući žaljenje zbog prepirke koja se dogodila u svlačionici i negativno se odrazila na klub. I on je potvrdio da sukob nije povezan s klubom i opovrgnuo glasine da je povod razmirice bila djevojka. 

>>Tučnjava u svlačionici Istre: 'Ispričavam se, a razlog nije djevojka!'

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas