Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Tučnjava u svlačionici Istre: 'Ispričavam se, a razlog nije djevojka!'

Stefan Nikolić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
01.10.2015.
u 19:44

– Ovim putem izražavam žaljenje zbog prepirke do koje je došlo u utorak u svlačionici kluba između mene i Miloša Ostojića. Ova prepirka nema nikakve veze s klubom ni s tretmanom u klubu

U utorak se u svlačionici nogometnog kluba Istra dogodio incident u kojem su sudjelovala dvojica igrača. Naime, došlo je do tučnjave u kojoj je Stefan Nikolić slomio nos Milošu Ostojiću. Danas se Nikolić putem službene stranice ispričao zbog svog ponašanja.

– Ovim putem izražavam žaljenje zbog prepirke do koje je došlo u utorak u svlačionici kluba između mene i Miloša Ostojića. Ova prepirka nema nikakve veze s klubom ni s tretmanom u klubu, ali želim demantirati glasine koje su se pojavile u javnosti i nekim medijima da je razlog naše razmirice djevojka. Budući se taj događaj negativno odrazio na klub, želim još jednom izraziti žaljenje zbog toga te uputiti javnu ispriku vodstvu kluba, treneru, suigračima i navijačima, poručio je Nikolić.

>>Napadač Istre 19-godišnjem suigraču razbio nos zbog djevojke

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
20:44 01.10.2015.

istra se slobodno može zvati sao istra kad pogledamo ko sve igra za nju ...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:48 01.10.2015.

niko ne sme da vas bije

MA
mause
21:00 01.10.2015.

fc obilic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije