Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima toga i kod engleza

Tučnjava trenera i ponajboljeg igrača Stoke Cityja

James Beattie
Reuters
07.12.2009.
u 21:28

Po pisanju Sky Sportsa vatreno je bilo u svlačionici Stoke Cityja nakon subotnjeg ogleda kod Arsenala, u kojem su poraženi s 2:0.

Izvještaji govore kako je trener Tony Pulis zakazo trening u ponedjeljak ljut na izvedbu svojih nogometaša protiv Arsenala. Prvotno je ponedjeljak trebao biti slobodan dan za nogometaše i to je razljutilo nogometaša Jamesa Beattieja do te mjere da se krenuo fizički obračunati s trenerom.

Suigrači su ga od trenera razdvojili kako ne bi došli i do goreg sukoba, a vodstvo kluba izjavilo je kako provodi internu istragu svega, te da će pravilno kazniti izgrednike ovog slučaja.

Stoke City se trenutačno nalazi na desetom mjestu ljestvice, a 21-godišnji Beattie je u četrnaest Premierligaških nastupa dosad postigao dva pogotka.

Komentara 3

GA
garincha
05:20 08.12.2009.

Ako James Beattie ima 21 godinu,ja imam 8 mjeseci!Kakvu 21 godinu,poludio dabogda,Beattie je vec stara garda!

GA
garincha
05:27 08.12.2009.

Potrazite malo informacija prije no sto napisete gluposti!James Beattie je rodjen 27 veljace 1978 .godine!Znaci,preko 31!

OB
-obrisani-
05:51 08.12.2009.

koliko glavni urednik skida plaću novinaru ,ako taj napiše krivu informaciju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije