Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA HNL

Neredi na Šubićevcu: Pogledajte tučnjavu igrača Šibenika i Hajdukove B momčadi

Tučnjava
Foto: Printscreen Youtube
02.11.2014.
u 22:47

- Njihov vratar Slavica napao je naše mladiće, 17-godišnjeg Balića, nisam mogao ostati miran. Ipak, ne bih pridavao pažnje scenama na kraju susreta - rekao je trener druge momčadi Hajduka, Marijo Osibov.

U sudačkoj nadoknadi susreta treće HNL jug između Šibenika i Hajduka B na Šubićevcu večeras došlo je do tučnjave. Povod je bila situacija iz 92. minute kada je igrač Šibenika Bašić laktom zahvatio Balića. Sudac Sinovčić ostao je nijem, a Balić ostao ležati na travnjaku.

Nakon što se mladi veznjak Hajduka pridigao, krenuo je potražiti liječničku pomoć, a usput gestikuliranjem navukao bijes domaćih navijača.

Zaradio je drugi žuti karton te ga je na putu do svlačionice udario ga je šibenski vratar Slavica. To je uzrokovalo reakciju klupa, a publika je skočila na ogradu. Sve je trajalo par minuta nakon čega je intervenirala policija i smirila situaciju.

- Njihov vratar Slavica napao je naše mladiće, 17-godišnjeg Balića, nisam mogao ostati miran. Ipak, ne bih pridavao pažnje scenama na kraju susreta - rekao je trener druge momčadi Hajduka, Marijo Osibov, prenosi Goal.

>> Ćiromanija u Zadru utihnula: Tužan sam i zabrinut...

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
23:09 02.11.2014.

naravno, opet su hajdukovci napadnuti…pa stvarno ispada da ih niko ne voli

LI
likota82
09:48 04.11.2014.

Nemam riječi nego "SRAMOTA". u njemačkoj smo svi skupa a u hrvatskoj nitko ne može sa nitkim. Dinamo sa Hajdukom, Rijeka i Dinamo, Hajduk i Rijeka. pa bože mi smo hrvati. ali to više ne važi. Između sebe se mlatimo. A Vlada komunistička se smije. bolje nju rušite, tako da pravi HRVATI vladaju A ne komunjare.

BA
baniček
07:24 03.11.2014.

ispada da je tučnjava interesantnija za javnost od same utakmice....dođe mi to ko moj tata kada gleda ssamo otvaranje olimpijskih igara, a ne same ige...jako jadno i žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije