Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet incident

Tučnjava BBB-a i Torcide, ima i ozlijeđenih!

BBB
Foto: ilustracija
1/2
05.02.2018.
u 10:26

Epilog je nekoliko ozlijeđenih koji su završili na šivanju u bolnici.

Prema pisanju medija iz Bosne i Hercegovine, jučer je u Ljubuškom došlo do tučnjave Torcide i BBB-a, a ima i ozlijeđenih. Zasad nema mnogo informacija o sukobu, ali do okršaja je došlo negdje oko 18:30.

U Ljubuškom je jučer u 17 sati organizirana akcija učlanjenja navijača u udrugu "Naš Hajduk", a nakon toga simpatizeri splitskog kluba nastavili su druženje. Zatim su stigli i Bad Blue Boysi te je došlo do fizičkog obračuna.

Epilog je nekoliko ozlijeđenih koji su završili na šivanju u bolnici. Srećom, ovoga puta izbjegnute su i puno gore scene, nije bilo teže ozlijeđenih jer se sukob brzo završio.

 

Ključne riječi

Komentara 10

BL
bluesbob
11:22 05.02.2018.

Pendrečiti odreda pa na Velebit ili opožarena područja u pošumljavanje...

DU
Deleted user
11:13 05.02.2018.

Te idiote pod hitno deportirati za Beograd na peglanje kod delija.

IC
ico3
12:05 05.02.2018.

Nasi kreteni..Kreteni i budale..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije