Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček za prvake
Povratak na članak

Tucak: Najljepše je kad te ovako dočeka tvoj narod

Šest tisuća eura od države dobit će hrvatski vaterpolisti za ovo svjetsko zlato, a za isti uspjeh Srbi bi dobili 30, a Mađari po 50 tisuća eura, ističe Perica Bukić

Komentari 4

KU
kupatilo
12:10 31.07.2017.

Cemu ruzni komentari.Decki svaja cast i velika hvala od srca.Ovako ponosno se treba boriti uvjek za svoju domovinu.Vama hvala jer viste čudo.Tako mala drzava a prvak svijeta.Samo malo je nagrađena.Treba iznavi jos srestava jer davalose jednom Frljicu danas ismijava a ovoje nas ponos.

VL
SN
Samo naprijed
12:40 31.07.2017.

Bravo, slavite, zaslužili ste.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:56 31.07.2017.

Lijepo je pobjediti ponosne vlasnike domoljubne kompanije INA ali nesmijemo puno slaviti da nas gazda ne najuri sa posla i odredi da imamo Hrvatska na burzi rada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.