Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADA SE NAJBOLJEM

Trudna sam i zaražena koronavirusom. Moj strah je beskonačan, život nas je izdao

Michela Persico
Foto: Instagram
1/2
18.03.2020.
u 16:24

- Nadam se da virus neće utjecati na trudnoću. Liječnici me uvjeravaju da ne bi trebalo biti problema. No, moj strah je beskonačan. Stavite se u moju situaciju.

Branič Juventusa Daniele Rugani (25) bio je prvi igrač u Serie A za kojega je ustanovljeno da je zaražen koronavirusom. 

Igrač talijanskog prvaka ostao je samoizolaciji u Juventusovom trening-kampu kako ne bi zarazio svoje najbliže, no bilo je prekasno.

Njegova djevojka, 29-godišnja Michela Persico, također je zaražena, a da stvar bude gora još je i trudna. Lijepa Michela u četvrtom je mjesecu trudnoće.

- Trudna sam i tko zna što će se sada dogoditi. Još uvijek ne mogu govoriti o tome - rekla je Michela za talijanske medije pa dodala:

- Nadam se da virus neće utjecati na trudnoću. Liječnici me uvjeravaju da ne bi trebalo biti problema. No, moj strah je beskonačan. Stavite se u moju situaciju.

Rugani je izolaciji u Juventusovom kampu za treniranje dok je njegova djevojka sama kod kuće u Torinu, pišu Talijani.

- Pripremali smo se objaviti svijetu vijest o trudnoću. Trebao je to biti trenutak sreće, ali život nas je izdao. No, sigurna sam da ćemo se opet ustati - zaključila je Michela Persico.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Edgedancer
Edgedancer
17:10 18.03.2020.

E to je zbilja strah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije