Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gladni ruski navijači

'Trojac s kokošnikima' putuje u Soči na dvoboj s vatrenima

Ruski navijači
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.07.2018.
u 17:09

Čini mi se da je proradila kolektivna podsvijest. Jednostavno smo bili gladni i počeli jesti. To zovemo kolektivnim obrokom - rekla je Ana Kalenskaja

Simpatičan 'Trojac s kokošnikima' koji je instant popularnost i općenarodnu popularnost stekao na utakmici ruske vrste protiv Španjolske, bodrit će Ruse i u dvoboju s Hrvatskom, najavilo je troje navijača s tradicionalnim ruskim ukrasnim tijarama 'kokošnikima'.

Opća popularnost zadesila je tročlanu 'obitelj s kokošnikima', ženu i dva muškarca, koje su kamere uhvatile kako s nepomućenim spokojem jedu hot-dogove, dok je većina Rusa na moskovskom stadionu Lužnjiki i pred ekranima diljem zemlje strepila za ishod utakmice osmine finala sa Španjolskom i koju su Rusi dobili na penale.

Ruski navijači s
Foto: Screenshot/reuters

Novinari su ubrzo doznali imena hladnokrvnih navijača. To su Ana Kalenskaja, njezin muž Dmitrij Gnatjuk i nećak Jurij Gnatjuk.

- Čini mi se da je proradila kolektivna podsvijest. Jednostavno smo bili gladni i počeli jesti. To zovemo kolektivnim obrokom - rekla je Ana Kalenskaja u intervjuu TV kanalu "360".

Ana, Dmitrij i Jurij spremaju se u istom izdanju s kokošnikima i na utakmicu u Sočiju, gdje u subotu navečer Rusija u četvrtfinalu igra protiv Hrvatske. 

- Takvo što uopće nismo planirali. Nismo znali da će se sva tako zbiti. Jutros smo odlučili poći u Soči, jer, tko zna, možda i tamo pojedemo hot-dog pa naša repka pobijedi - u šali je rekao Jurij Gnatjuk.

Ruski navijači
1/19

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije