Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters

Trijumf Hrvata u Indian Wellsu: Mektić osvojio naslov u parovima

Nikola Mektić i Horacio Zeballos
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
17.03.2019.
u 09:31

Ne mogu vjerovati da smo osvojili Indian Wells. Nakon pobjedničkog poena smo se pogledali u čudu, kao je li to uopće moguće. Sad znamo da možemo dobiti svakoga kao par - kazao je Zagrepčanin

Hrvatski tenisač Nikola Mektić i Argentinac Horacio Zeballos pobjednici su turnira parova na Masters turniru u Indian Wellsu nakon što su u finalu svladali Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela s 4-6, 6-4, 10-3.  

Mektiću je to drugi osvojeni masters nakon što je lani slavio u Madridu, ali s Austrijancem Peyom.

>> Pogledajte i kako je Ivanišević najavio meč s Rafterom

Uspjeh Mektića i Zeballosa je tim veći jer je ovo tek drugi turnir na kojem nastupaju zajedno, a na putu prema trijumfu imali su vrlo težak ždrijeb i pobjeđivali su ponajbolje parove svijeta.

U 2. kolu su spasili i dvije meč lopte protiv Francuza Herberta i Mahuta. 

- Ne mogu vjerovati da smo osvojili Indian Wells. Nakon pobjedničkog poena smo se pogledali u čudu, kao je li to uopće moguće. Sad znamo da možemo dobiti svakoga kao par - kazao je Zagrepčanin.  

Pobjednici su dodali 1000 bodova na rankingu, te osvojili 457 tisuća dolara nagrade.

 

Komentara 2

Avatar anti_komunist
anti_komunist
10:50 17.03.2019.

lijepo......samo te parove nitko ne gleda i igraju ih uglavnom tenisaci koji u singlu nisu nis napravili....

LI
liliZG
11:32 18.03.2019.

svaka čast našim dečkima u parovima... sva sreća da se nacionalna tv sjetila kupiti mečeve naših igrača pa da smo to mogli vidjeti, ... oh pardon, baš mi rekoše da nisu otkupili , kao i obično... ,... kao što nismo mogli vidjeti niti jedan prijenos naših vrlo uspješnih gimnastičara , kao da oni ne postoje... jako dobra podrška ostalim sportovima, ako se ne zoveš nogomet nema te na nacionalnim malim ekranima... baš vam hvala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije