Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KRALJA

Tri crvena kartona i promašeni jedanaesterac: Barcelona nakon žestoke borbe s Atleticom prošla u finale

Barcelona - Atletico Madrid
Foto: Reuters
1/7
07.02.2017.
u 23:08

Luis Enrique od prve je minute na teren poslao Ivana Rakitića i zamijenio ga u 72. minuti.

Barcelona je nakon velike borbe izbacila na Atletico Madrid i prošla u finale Kupa kralja. Katalonci su na Camp Nou odigrali 1:1, no prolaze dalje zbog pobjede 2:1 iz prve utakmice.

Barcelona je povela u 43. minuti. Messi je tukao s 20 metara, Moya obranio, no na loptu je natrčao Luis Suarez i pospremio je u mrežu. Domaća je momčad od 57. minute igrala s igračem manje nakon što je Sergi Roberto dobio drugi žuti karton. Uskoro je i Carrasco zaradio isključenje pa su od 69. minute obje momčad bile s devetoricom igrača.

Atletico je sjajnu priliku imao u 80. minuti nakon što je Pique u svom šesnaestercu srušio Gameira. Francuski napadač sam je odlučio izvesti jedanaesterac, no poslao je loptu preko gola. Ipak, tri minute kasnije donekle se iskupio izjednačivši nakon sjajnog dodavanja Griezmanna.

Atletico je do kraja utakmice bacio sve u napad i pritisnuo Barcelonu. Katalonci su se grčevito branili i tako uspjeli sačuvati remi koji ih je odveo u finale. Na kraju smo vidjeli još jedan crveni karton jer je Luis Suarez u tri minute skupio dva žuta.

Luis Enrique od prve je minute na teren poslao Ivana Rakitića i zamijenio ga u 72. minuti. 

Barcelona će u finalu igrati protiv pobjednika boljeg iz dvoboja između Celte i Alavesa. Njihov prvi susret završio je 0:0, a uzvrat je sutra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije