Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična vježba

'Trening sa sinčinom': Mirko Filipović objavio novi video

Mirko Filipović
Foto: Facebook screenshot
1/5
30.12.2015.
u 00:20

Filipović je nedavno izjavio kako je sin Ivan jako talentiran

Mirko Filipović nakon završetka borilačke karijere čini ono što je i najavio – trenira 13-godišnjeg sina Ivana. Nedavno je na svojoj Facebook stranici objavio video s treninga uz koji je poručio kako će sinu predati svoju blagajnu kad ga Ivan natjera na tapkanje u hrvanju. A u utorak je objavio novi videouradak snimljen tijekom treninga sa sinom.

Neobična vježba Cro Copa i njegova nasljednika ubrzo je prikupila gotovo dvije tisuće lajkova obožavatelja, a hrvatski borac kratko je poručio:

Trening sa sinčinom... 

Filipović je nedavno izjavio kako je sin Ivan jako talentiran.

– Uložit ću vrijeme u njega. Naučit ću ga boriti se. Već trenira hrvanje i BJJ. Lijevak je i baca lude high-kickove, baš kao ja. Velik je i jak za svoje godine. Iako ne bih volio da se bavi ovim sportom. Ali ako se odluči boriti, podržat ću ga, no nadam se da neće postati profesionalni borac – rekao je Mirko.

>>Cro Cop o suspenziji: Sam se sebi smijem da sam bio tako naivan

 

Trening sa sinčinom..

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on 29. prosinca 2015

 

Komentara 15

LU
Lujo123
06:16 30.12.2015.

Poštujem Mirka, ali ovi članci i ovo valjanje sa sinom su degutantni. Shvatil bi kad bi Mirko trčal sa sinom jer bi to bilo dobro za oboje, ali gurati sina u gladijatore to zdrav čovek ne more. Daj Mirko prestanii s tim - rađe ga upiši u školu gitare, trči s njim, ali se ne valjaj i ne jaši se sa sinom!

LO
lolidoli6
14:40 30.12.2015.

Ja bi rado vijdjela da se trenira na Viliboru Sinčiću

AJ
ajmo
08:57 30.12.2015.

Daj sineku ono znaš malo ,ustvari pročitaj član/KZ- 190 - 191 e to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije