Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATHAN JONES

Trenera Saintsa pitali zašto ne igraju Oršić i Ćaleta-Car: 'Biram sastav da probam pobjeđivati'

Southampton v Manchester City - Carabao Cup - Quarter-Final - St Mary's Stadium
Foto: Paul Terry
1/3
11.02.2023.
u 20:19

Southampton se nalazi na dnu ljestvice Premier lige sa samo 15 bodova. Leeds United, prvi klub iznad opasne zone, ima četiri boda više, a hrvatski nogometaši u zadnje su vrijeme izvan zapisnika i ne mogu pomoći ekipi.

Posljednji Southampton je bez Mislava Oršića Duje Ćalete-Cara, koji nisu bili u konkurenciji za nastup, izgubio 1-2 (1-0) na svom terenu od izravnog konkurenta za ostanak Wolverhampton Wanderersa. Southampton je nakon prvih 45 minuta imao dovitnu situaciju, vodio je sa 1-0 golom Alcaraza (24) te je imao igrača više na terenu. No, gosti su u nastavku i sa 10-oricom kreirali preokret, Bednarek (72-ag) je nespretnom reakcijom zabio autogol za izjednačenje da bi Joao Gomes (87) odličnim udarcem u završnici osigurao tri boda "vukovima".

Southampton je tako ostao na dnu sa samo 15 bodova, odosno četiri manje od 17. Leeds Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak. Trener Nathan Jones upitan je zbog čega je otpisao hrvatski dvojac, koji je nedavno zaigrao za rezerve kluba i propustio nekoliko utakmica s prvom ekipom. 

- Oršić i Ćaleta-Car ne igraju jer je to moja odluka. Biram sastav da probam pobjeđivati u utakmicama. Duje Ćaleta-Car nije imao malo sreće da budemo pošteni, bio je u naletu forme, a onda je suspendiran (protiv Newcastlea) - rekao je pa dodao: 

- Mislav Oršić, samo smo osjetili da su drugi malo ispred njega, to je sve. Ništa zlonamjerno. Ništa loše - zaključuje Jones.  

Saintsima slijedi teško gostovanje kod Chelseaja iduću subotu s početkom u 16 sati. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

DU
Deleted user
10:12 12.02.2023.

Nevjerojatno da zadnja momčad u Premier ligi ne koristi 2 igrača hrvatske brončane reprezentacije i to ni malo, jer sad nisu ni na klupi a i dalje gube.. ili smo mi zaista toliko napuhani sami sebe pa rijetko koji hrvatskii igrač se uspije prilagodit i barem nešto dobro odigrat u Premier ligi....

T2
Tomo_20
09:56 12.02.2023.

Biras ti svoj otkaz neznalico da mi je znati kako si ti do trenera dosao majko mila pakuj se i bjezi sto dalje!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije