Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sraz na Šubićevcu

Trener Šibenika: Spremni smo za Hajduk, znamo što ta utakmica znači za navijače

Split: U 18. kolu Supersport HNL-a sastali se Hajduk i Šibenik
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
01.04.2023.
u 08:41

– Atmosfera je odlična, radimo dobro uoči tri dvoboja pred nama. Uz pun stadion bit ćemo hrabri i odlučni – kazao je u svom uvodu igrač Zoran Kvržić.

Nogometaši Šibenika u 27. kolu Supersport HNL-a u 19.10 sati danas očekuju Hajduk. Bit će to nastavak borbe Šibenika za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

– Vidi se i po broju okupljenih novinara da to nije obična utakmica. Mi osjećamo taj interes. Pripremljeni smo maksimalno te znamo što utakmica znači za navijače, ali i za opstanak. Posljednji rezultati pokazali su da znamo igrati protiv velikih momčadi. Mislim da je naša momčad dosta napredovala – kazao je u uvodu trener Šibenika Damir Čanadi.

Dodao je da će se Šibenik orijentirati isključivo na svoju igru.

– Bit će drukčije nego u prvoj domaćoj utakmici protiv njih, tada smo sretno izvukli 1:1, bili su bolji. Danas smo mi dosta drukčiji, a i oni su. Bit će drukčije i nego protiv Dinama. Hajduk ima drugi tip igrača od Dinama pa ćemo tražiti drukčije ideje. I dalje tražimo prostor u napadu, ali više ćemo se oslanjati na "build-up" straga – najavio je Čanadi.

U sastavu će nedostajati samo Kvesić, uz već dulje odsutnog Vidovića. Čop se vratio, no trener je najavio da će malo kalkulirati sa sastavom, s obzirom na tri teške utakmice u sljedećih sedam dana.

– Atmosfera je odlična, radimo dobro uoči tri dvoboja pred nama. Uz pun stadion bit ćemo hrabri i odlučni – kazao je u svom uvodu igrač Zoran Kvržić.

Odgovorio je i da se u svlačionici ne osjeća previše naboj susjedskog derbija, no priznao je da ipak nije isto kao što je bilo u Koprivnici, dok je igrao za Slaven Belupo.

Potvrdio je da su se novi igrači dobro uklopili. Za kraj je rekao da ovog tjedna nijednom igraču nije na pameti bila srijeda i Kup utakmica protiv Dinama, odnosno da su svi orijentirani isključivo na Hajduk. 

>> Menadžerici vatrenih dosadila propitkivanja: 'Nemam ulaznice ni dresove, ne snimam ni čestitke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije