Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJAN

Trener Seville: Rijeka će svima biti težak protivnik

Rijeka - Sevilla
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.10.2014.
u 09:22

– Nismo zadovoljni, ali smo osvojili važan bod koji nam daje optimizam. Rijeka će kod kuće svima biti težak protivnik. Bit će jako zanimljivo u ovoj skupini – smatra trener Seville Unai Emery

Sevilla se protiv Rijeke izvukla u posljednjim minutama. Branitelj naslova Europske lige pogotkom u sudačkoj nadoknadi na Kantridi je izvukao remi (2:2).

– Nismo zadovoljni, ali smo osvojili važan bod koji nam daje optimizam. Rijeka će kod kuće svima biti težak protivnik. Bit će jako zanimljivo u ovoj skupini – smatra trener Seville Unai Emery.

Gol za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi zabio je Mbia.

– To nije samo pitanje sreće, nego je znak da se momčad bori do kraja. Najvažnije da smo osvojili taj bod jer je to bila vrlo teška utakmica – rekao je Mbia, dok je Aleix Vidal dodao:

– Zadovoljni smo bodom. Ova momčad je pokazala da nikad ne odustaje. Rijeka je u zadnjih 25 utakmica upisala 22 pobjede, to je fizički spremna momčad i znali smo da neće biti lako.

>> Šok na Kantridi! Rijeka ispustila pobjedu nad Sevillom u sudačkoj nadoknadi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije