Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI U 'VINKULJI'

Trener se oženio pa dao ostavku u klubu koji je nekada bio ponos Hrvatske

GNK Dinamo - HNK Hajduk
Davor Javorovic/PIXSELL
21.09.2021.
u 18:16

Do izbora novog trenera momčad će biti povjerena Andreju Keriću i Ivanu Karauli koji će voditi momčad ove srijede u Bijelom Brdu gdje Cibalia preko domaćeg BSK-a traži prolazak među 16 najboljih u Kupu Hrvatske

Petar Tomić podnio je ostavku na mjesto trenera HNK Cibalije iz Vinkovaca, a isto je učinio i Krešimir Tomić na dužnosti klupskog sportskog direktora, javlja Vinkulja.hr. 

– Ostavke su prihvaćene. Onako ljudski razumijem obojicu, pritisak je bio prevelik. Nije realno da pitanje trenera riješimo u dva dana, ali je realno da u subotu protiv Dubrave momčad vodi novi trener – rekla je klupska predsjednica Dea Lasić.

Do izbora novog trenera momčad će biti povjerena Andreju Keriću i Ivanu Karauli koji će voditi momčad ove srijede u Bijelom Brdu gdje Cibalia preko domaćeg BSK-a traži prolazak među 16 najboljih u Kupu Hrvatske. Inače, Andrej Kerić je već vodio vinkovačku momčad u porazu u Dugopolju (2:1). Tada Tomića nije bilo jer se ženio pa nije mogao putovati s momčadi koja je baš na dan njegove ženidbe upisala treći uzastopni poraz.

Isti portal javlja kako će Krešimir Tomić ipak ostati na svojoj funkciji dok se ne nađe novi sportski direktor, a Petar Tomić će preuzeti juniorsku momčad, a dosadašnji trener juniora Goran Meštrović će ostati fokusiran na ustroj škole nogometa, odnosno, bit će njen voditelj.

Inače, Cibalija je na 14. mjestu 2. hrvatske nogometne lige. Ispod su samo Kustošija i Inter. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
19:28 21.09.2021.

Kada je to Cibalija bila ponos Hrvatske????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije