Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA TRI BODA

Trener Rudeša: 'Čekali smo tu pobjedu. Ja i svi treneri prije mene'

Rudeš i Gorica sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
04.03.2024.
u 21:55

"Borimo se s puno stvari koje nas opterećuju i nažalost nikako se ne uspijevamo stabilizirati. Posljedica su ovakvi rezultati", rekao je trener Gorice, Dinko Jeličić

Rudeš je u posljednjem susretu 25. kola HNL-a pobijedio Goricu rezultatom 2:1. Pobjednička je momčad povela golom Ante Ćorića iz penala u 26. minuti. Izjednačenje je donio Tim Matavž svega 13 minuta kasnije. U drugome poluvremenu se doimalo kao da će rezultat ostati nepromijenjen, no Riad Mašala je u 93. minuti zabio za prvu prvenstvenu pobjedu Rudeša ove sezone.

"Mislim da znate da smo čekali tu pobjedu. Ne samo ja, nego i svi treneri prije mene. Mislim da smo je sa zadnjim utakmicama zaslužili. Čak sam mislio i da će se dogoditi ranije. Moram čestitati momcima na velikoj borbi. Protivnik je ozbiljan, nema laganog protivnika. Dečki su bili disciplinirani i nagradio nas je taj gol", rekao je trener Rudeša, Davor Mladina za Max Sport televiziju. 

GALERIJA Dinamo kiksao protiv Osijeka, jedva osvojio bod na Opus Areni

Rudeš i Gorica sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
1/8

Nakon utakmice je igru komentirao i trener Gorice Dinko Jeličić.

"Bila je ovo važna utakmica za nas. Nogomet jako često piše ovakve priče. Malo slabiji ulazak u utakmicu, adaptacija na teren do negdje 25.-30. minute. Onda smo se stabilizirali, postigli gol i nakon toga dominirali", rekao je Jeličić.

VEZANI ČLANCI:

"Rudeš se orijentirao na kontranapade, u 94. im je jedan prošao i doživjeli smo poraz koji produbljuje ovu našu situaciju. Borimo se s puno stvari koje nas opterećuju i nažalost nikako se ne uspijevamo stabilizirati. Posljedica su ovakvi rezultati", zaključio je trener Gorice.

VIDEO Stjepan Tomas: 'Ne smijemo imati previše skandala, moramo to dovesti na veći nivo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije