Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eusebio Di Francesco

Trener Rome odgovorio na Džeki: Mora se prilagoditi momčadi

Edin Džeko
Foto: TONY GENTILE/REUTERS/PIXSELL
1/5
16.09.2017.
u 07:05

Trener Eusebio Di Francesco tvrdi da više nema nikakvih nesuglasica i da su njih dvojica sve riješili

Nakon remija 0:0 Rome i Atletico Madrida u Ligi prvaka, Edin Džeko je kritizirao trenera Eusebija Di Francesca jer ga je  svojom taktikom ostavio potpuno odsječenog samog u napadu. 

- Nisam previše puta dotaknuo loptu. Nadam se da ću ubuduće imati više dodira kako bih postigao i neki pogodak -  rekao je nakon utakmice Džeko koji se kasnije i ispričao te poručio da s njegove riječi "pogrešno shvaćene".

Trener Rome tvrdi da više nema nikakvih nesuglasica i da su njih dvojica sve riješili.

- Riječi često same izlete iz usta u trenutku ljutnje. Nije mi se svidjelo to što je rekao, ali smo raščistili stvari -  rekao je Di Francesco uoči utakmice s Veronom pa je dodao: 

- Edin se mora prilagoditi momčadi i to će mu donijeti golove. Njegov ispad je bio pogrešan, ali on je pametan dečko i shvatio je da je pogriješio. Treba više pomoći? Trener je tu da pravi promjene.

Komentara 1

ZA
Zagy154
07:56 16.09.2017.

vrhunski naslov u skladu s večernjim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije