Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi Prve HNL

Trener Rijeke već ima alibi bude li njegova momčad kiksala u Osijeku

03.11.2019.
u 13:33

Nakon poraza od Gorice u prošlom kolu, Rijeka protiv Osijeka želi povratak pobjedama

Derbi 14. kola HNL-a igra se u nedjelju (17.30 sati) u Gradskom vrtu, gdje Osijek dočekuje Rijeku.

– Vrlo bitna utakmica za nastavak prvenstva, bodovi su neophodni nama i njima. Imamo argumenata za optimizam, kvaliteta momčadi i način na koji dečki treniraju mi se sviđaju. Gledali smo Riječane u kupu, bez nekoliko ključnih igrača bez problema su prošli Varaždin. Ne očekujemo laganu utakmicu, ali vjerujemo u bodove – rekao je trener Osijeka Kulešević koji ne može računati na svog kapetana, reprezentativca Milu Škorića.

Nakon poraza od Gorice u prošlom kolu, Rijeka protiv Osijeka želi povratak pobjedama.

– Želimo pobjedu, ali postoje neke stvari koje se moraju reći – Osijek nije izgubio kod kuće već deset mjeseci. Nismo samo mi na terenu nego i oni. Želimo li pobijediti, moramo igrati brže nego u prošlim utakmicama. Acosty, Pavičić i Velkovski ne konkuriraju za utakmicu, Čolak, Andrijašević i Gorgon su bolje, ali vidjet ćemo uoči utakmice – rekao je trener Rijeke, Slovenac Rožman.

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
17:37 03.11.2019.

Ne razumijem zasto bi poraz Rijeke od Osijeka bio kiks. Osijek je trenutno bolji i jos igra na svom terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije