Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti na tablici

Trener Gorice: Ne pamtim kad je netko ovo učinio u sedam dana

Gorica - Hajduk
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
02.11.2019.
u 21:21

Pa ovo je bila europska utakmica! Što radi ovaj naš Lovrić, to je nešto nemoguće - kazao je Jakirović

Gorica je u tri dana dvaput pobijedila Hajduk. U srijedu je momčad Sergeja Jakirovića izbacila bijele iz kupa, a večeras im je ponovno uzela mjeru. Lovrić i Suk ponovno su bili strijelci u istoj rezultatskoj pobjedi (2:1) kao i prije nekoliko dana.

- Energetski smo bili bolji od Hajduka, stvorili smo mnogo više prilika. Ne pamtim kad je netko u sedam dana izvukao ovako tri teške utakmice - rekao je trener Gorice Sergej Jakirović.

>> Pogledajte što je rekao Kristijan Lovrić nakon trijumfa nad Hajdukom

I stvarno, momčad Gorice u sedam dana odigrala je tri teške utakmice i izborila tri velike pobjede.

- Bilo je puno ritma, dinamike, dvoboja. Stvorili smo puno više prilika nego u srijedu. Pa ovo je bila europska utakmica! Što radi ovaj naš Lovrić, to je nešto nemoguće - kazao je Jakirović.

Kod Hajdukovih igrača nedostajalo je svježine.

- Računao sam da će pasti nakon 70. minute i zato sam tražio od igrača da još stisnu pred kraj utakmice. Prezentirali smo vrhunsku kondiciju - dodao je trener Gorice.

Novinari su ga tražili da prokomentira Sukov pogodak, jer je dojam kako je Nizozemac zabio iz zaleđa.

- Ne mogu komentirati situaciju kod Sukovog gola, bilo mi je predaleko - kazao je trener Gorice. 

>> Pogledajte galeriju s utakmice Gorica - Hajduk

Gorica - Hajduk
1/12

Jakirovićeva momčad trenutačno je četvrta na tablici.

- Znamo gdje smo griješili prošle sezone. Ako do kraja polusezone uspijemo uzeti svih 12 bodova... Bio bi to lijep zbroj. Zec je u šumi - zaključio je Sergej Jakirović.

A sjajan niz Gorice krenuo je trijumfom na Rujevici kada je Rijeka (2:1) srušena golovima Zwolińskog i Dvornekovića. Ta je pobjeda dala dodatni vjetar u leđa Jakirovićevoj družini u dvobojima s Hajdukom. 

Prije godinu dana upravo je Gorica trijumfom nad Rijekom zapečatila sudbinu Matjaža Keka. Slovenac je nakon poraza (1:2) u Velikoj Gorici podnio ostavku. Kakva sudbina sada očekuje Hajdukov trener Damir Burić.

- Ne znam je li moje mjesto sigurno, to je pitanje za sportskog direktora i predsjednika. Oni će odlučiti hoćemo li se sastajati ili nećemo. Ja volim momčad i klub i dat ću sve od sebe do zadnjeg dana da pobijedimo - rekao je nakon novog poraza Damir Burić.

>> Pogledajte što kaže Dario Čanađija

Igrači su nakon utakmice otišli do Torcide i zadržali se desetak minuta, navijači ih nisu lijepo ispratili.

- Svi smo razočarani. Očekivanja su velika, treba se svaku utakmicu biti u vrhu, pobjeđivati, to nismo napravili - dodao je Hajdukov trener.

Kako prekinuti loš niz na gostovanjima?

- Razgovaramo, tražimo recept, danas smo mogli korigirati neke stvari i ne preostaje nam drugo nego raditi i analizirati, brzo učiti - istaknuo je Damir Burić.

Komentara 6

Avatar doog_kool
doog_kool
21:54 02.11.2019.

Hajduk u europi rusi hrvatski klupski koeficijent. Gorica ima igru za europu.

GI
Gips
22:12 02.11.2019.

To je bilo to od Jajduka, sad počinje borba za 6. mjesto

Avatar tigarbbb
tigarbbb
01:47 03.11.2019.

Opet ga suknuo hajduku onaj ćelavi. Namjerno to radi. Žalit čemo se.Brba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije