Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlaze iz Madrida?

Trener Reala otkrio je sve: Zna se budućnost Modrića i Kovačića!

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
07.08.2018.
u 09:12

Mateo Kovačić jasno je u nekoliko navrata dao do znanja da želi otići iz kluba jer je strašno nezadovoljan minutažom

Hrvatska je posljednjih godinama imala čak dva predstavnika u najvećem klubu na svijetu, a vrlo lako moglo bi se dogoditi da sljedeće sezone oni više ne budu u Realu.

Mateo Kovačić jasno je u nekoliko navrata dao do znanja da želi otići iz kluba jer je strašno nezadovoljan minutažom i čini se da ga u toj namjeri ništa ne može spriječiti. Španjolski novinari tvrde da je izuzetno odlučan u svojoj namjeri te su jučer objavili da je odbio trenirati kako bi čelnike natjerao na transfer.

>>Pogledajte koji velikani žele vatrene

Što se Luke Modrića tiče, njega Real pod svaku cijenu želi zadržati, ali čini se da bi naš reprezentativac želio novi izazov u karijeri pa bi htio u Inter. No, daleko je to od realizacije, a sve bi se moglo znati u srijedu nakon sastanka Modrića i Pereza.

U međuvremenu je o cijeloj situaciji progovorio trener Reala Julen Lopetegui te otkrio zanimljivosti vezane uz naša dva igrača.

- Već sam vam odgovorio na to pitanje, uvjeren sam da Modrić ostaje s nama. On je fantastičan igrač i predsjednik kluba čvrsto je obećao da ćemo ga zadržati, rekao je trener Reala.

Luka Modrić i Mateo Kovačić
1/6

Jeste li razgovarali s njim?

- To je privatna stvar koju vam neću otkriti, ali jasno je da sam ja u kontaktu sa svojim igračima.

Osvrnuo se i na Kovačića.

- Ja stvarno nemam nikakvih saznanja o njegovoj pobuni o kojoj ste vi pisali, on je normalno trenirao sa svojim suigračima. Volim Kovačića i oduševljen sam što je s nama, vjerujem u njegove sposobnosti.

- Znate, vjerujem da će Kovačić i Modrić i sljedeće sezone biti jako sretni u Realu, zaključio je Lopetegui.

>>Pogledajte kako se Lovren zabavlja na moru

Komentara 14

PA
pavel1001
09:31 07.08.2018.

eeeee tko sve danas može biti novinar... 🤮

SA
sargu123
10:02 07.08.2018.

A da malo, za promjenu pišete o kiseljenju krastavaca? Bit će zanimljivije!

BA
banijash
10:14 07.08.2018.

sprdacina od novinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije