Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO IH DEKLASIRAO

Trener Rapida jasan nakon poraza: Evo što je rekao o igri svoje momčadi

Zagreb: Rapid održao konferenciju za medije nakon izgubljene utakmice 3:1
Marko Lukunic/PIXSELL
05.11.2021.
u 10:11

"To je jednostavno nogomet. Mi smo napravili neke pogreške koje je Dinamo iskoristio."

Rapidov trener Dietmar Kuhbauer je istaknuo kako je Rapid trebao pokazati više u susretu 4. kola H skupine Europske lige kojeg je Dinamo na stadionu Maksimir dobio sa 3-1.

"Trebali smo pokazati više. U prvom poluvremenu nismo dali Dinamu previše prilika. Postigli su golove iz naših grešaka. Dinamo je za nijansu bio bolji, no moglo je biti i 2-2. No, u nastavku su bili bolji, zabili su gol, pogodili vratnicu. Nažalost, nismo igrali u najjačem sastavu, vjerujem kako bi onda rezultat bio bolji," istaknuo je strateg austrijske momčadi na konferenciji za novinare.

Kuhbauer se osvrnuo i na činjenicu da je njegova momčad pokazala dva različita lica u dvije utakmice protiv Dinama.

"To je jednostavno nogomet. Mi smo napravili neke pogreške koje je Dinamo iskoristio."

Otkrio je i koje bi igrače doveo u svoje redove kada bi mogao.

"Doveo bi dva igrača. Uzeo bi Petkovića, on je odličan ali malo premalo trči. Uzeo bi i Oršića," kazao je.

Branič Maximilian Ullmann je dodao kako je ovaj poraz ostavio gorak okus.

"Ovaj poraz ostavlja gorak okus, dobro smo krenuli, borili smo se do samog kraja, ali to nije bilo dovoljno," kazao je Maximilian Ullmann.

Rapidov branič se osvrnuo i na situaciju u skupini i činjenicu da je bečki klub nakon četiri kola na začelju. 

"Moramo gledati utakmicu po utakmicu, još nije sve gotovo. Dokazali smo da možemo pobijediti ovog suparnika, ali večeras nam je nešto nedostajalo," dodao je.

Za goste je pogodak postigao Christoph Knasmullner.

"Utakmicu smo počeli jako dobro. No, Dinamo je bio nemilosrdno učinkovit pred golom, iskoristili su to. Da je Erci (Ercan Kara) zabio za 2-2, možda je moglo biti drugačije. Pogotovo u prvom poluvremenu trebali smo bolje iskoristiti prilike," kazao je Knasmullner.

Na ljestvici vodi West Ham s 10 bodova, Dinamo ima šest bodova, Genk četiri, a Rapid tri boda.

U idućem kolu, 25. studenog sastaju se Dinamo - Genk, te Rapid - West Ham, a natjecanje u skupini završava 9. prosinca kada su na rasporedu susreti West Ham - Dinamo, te Genk - Rapid.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
11:07 05.11.2021.

Prošlu utakmicu Dinamo je izgubio zbog " kukavičke igre " ali ovu je dobio jer više ne pali izigravanje slabijeg koji eto iznenadi boljeg.

DU
Deleted user
10:32 05.11.2021.

Koje gluposti. Rapid je imao srece doma kada su uzeli tr iboda a najrealnije bilo neodlucen ishod a sada lupeta kada se iz aviona vidjelo da je Dinamo bio puno bolji. Treba biti sretan da nijje treci gol dosao ranije jer onda bi bio pravi potop.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
19:45 05.11.2021.

Imali su oni sreću što je Petković u drugom djelu smanjio malo gas zbog bolova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije