Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KOJOJ GODINI ŽIVE?

Kakav gaf velikog medija: Dinamu na grb prikačili petokraku!

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid
Igor Kralj/PIXSELL
05.11.2021.
u 08:24

Nije ovo prvi put da se ista pogreška potkrala tako bitnom mediju. Isti je list istu pogrešku napravio i u remiju Dinama i Šahtara prije dvije godine. Koliko im treba da nauče?

Dinamo je slavio protiv Rapida 3:1 u Zagrebu u veličanstvenoj pobjedi 4. kola grupne faze Europske lige i tako zasjeo na drugo mjesto u skupini, a utakmicu su prenosili brojni svjetski mediji. Među njima i oni talijanski...

"Gol! Dinamo Zagreb – SK Rapid Vienna 3-1, zabio Josip  Šutalo", napisao je dobro poznati talijanski list La Gazzetta dello Sport uz objavu na Twitteru, ali je izgleda bila riječ o nekome malo starijem Dinamu. 

Naime, stavili su grb plavih iz doba Jugoslavije, na kojemu se nalazi zvijezda petokraka, a Dinamo taj grb ne koristi još od 1990. godine.

Isti su gaf napravili i za prva dva gola, onaj Brune Petkovića te Komnena Andrića. 

Nije ovo prvi put da se ista pogreška potkrala tako bitnom mediju. Isti je list istu pogrešku napravio i u remiju Dinama i Šahtara prije dvije godine. Koliko im treba da nauče?

 

Komentara 20

BI
billynik
09:11 05.11.2021.

Nije to greška nego neki bolesni jugonostalgičar u režiji.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
08:51 05.11.2021.

Italija ima jednu od najtvrdokornijih komunistickih partija s tradicijom duzom od 100 god , poznati su po ubojstvu Alda Mora demokrscanskog politicara , a cak i danas izvode teroristicke napade po Italiji , veci su jugonostalgicari od kolumnista jutarnjeg lista

KA
kažemja
18:06 05.11.2021.

Pa i na Heinekenu je zvijezda petokraka pa se nitko ne buni. Kad kitim bor na vrh uvijek stavim crvenu zvijezdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije