Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunardoni nogomet

Trener QPR-a: Hadji Diouf je štakor i običan klošar

El Hadji Diouf
AFP
08.01.2011.
u 23:57

Skandaloznim ponašanjem razočarao je El Hadji Diouf, senegalski napadač Blackburna, koji je kazao kako ga baš briga za to što je Jamie Mackie doživio težak lom noge.

Europskim travnjacima u subotu su vladale amaterske momčadi. Četvrtoligaš Stevenage iz FA kupa izbacio je prvoligaša Newcastle pobjedom 3:1. Nakon utakmice jedan je navijač iskoristio gužvu i slavlje te utrčao u teren i nokautirao igrača niželigaške momčadi Scotta Lairda. Sunderland je u trećem kolu izgubio (1:2) od trećeligaša Notts Countyja, momčadi koja se muči u trećoj ligi.

Nikola Kalinić zbog suspenzije nije sudjelovao u pobjedi Blackburna nad drugoligašem Queens Park Rangersom (1:0). A utakmicu je obilježio lom noge napadača QPR-a u duelu s braničem Blackburna Jamiea Mackiea. No, skandaloznim ponašanjem razočarao je El Hadji Diouf koji je kazao kako ga baš briga za to što je Mackie doživio tešku ozljedu. Diouf je Mackiea vrijeđao dok je ovaj ležao na travi.

- Dioufa sam uvijek smatrao klošarom. Rekao bih da je kanalizacijski štakor, ali to bi ipak bila uvreda za kanalizacijske štakore - kazao je Neil Warnock, trener QPR.

Šesnaestinu finala francuskog kupa senzacionalno je izborio petoligaš Chambery pobjedom nad Monacom (3:2). Prošlogodišnji finalist izgubio je nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca. Wasquehal, također petoligaš, s 2:1 pobijedio je Auxerre.

Barcelona je u 18. kolu španjolskog prvenstva sa 4:0 slavila kod Deportiva. Strijelci su bili Villa, Messi, Iniesta i Pedro. Ostali rezultati 18. kola: Malaga – Athletic Bilbao 1:1, Sociedad – Sevilla 2:3.

Poredak: Barcelona 49, Real Madrid 44 (17), Villarreal 36 (17), Valencia 31 (17)... Rezultati zanimljivijih prijateljskih utakmica: Al Wakra – Bayern 0:4, Duisburg – Werder 4:1, HSV – Ajax 4:2, Hertha – Standard Liege 2:1... (žj/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije