Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Trener Pušnik: Hajduk je po tradiciji i navijačima velik, ali po budžetu i rezultatima mali klub!

Marijan Pušnik
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
30.07.2016.
u 15:45

Junak pobjede Domžala nad West Hamom bio je dvostruki strijelac Matic Črnic, igrač koga je Pušnik želio dovesti u Hajduk

U četiri do sada odigrana susreta Hajduk je zabio četiri gola u sudačkoj nadoknadi, a od devet golova, šest su zabile zamjene, što znači da je trener Marijan Pušnik vukao prave poteze.

- Jedino što tražim od igrača koji ulazi je da da sve od sebe. Nekad pogodite sa zamjenom, nekad ne. Ima tu i dosta sreće - priznaje trener Hajduka za Goal.

Pobjeda Hajduka u Oleksandriji bila je poput partije šaha. Najprije je Pušnik servirao 'pilu naopako' izjavom kako je Oleksandrija tri puta bolja od Iasia, potom je na teren izveo čvrstu formaciju, kojoj je dodatnu sigurnost svojim obranama ulijevao Lovre Kalinić, a onda je matirao protivnika u tri poteza i praktično riješio pitanje prolaska u doigravanje. Šah – mat!

- Tek smo odigrali prvo poluvrijeme, i dalje vjerujem da je Oleksandija jaka momčad. Da nas Kalinić nije spasio u početku, možda bi bilo 3:0, a ne 0:3. Nije još vrijeme za slavlje - stišava euforiju i upozorava trener Hajduka.

Odgovorio je onima koji ga kritiziraju zbog grčeva koji hvataju igrače pred kraj utakmica.

- Neka ih hvataju, to je znak da su dali sve od sebe. Kožulj je u Ukrajini istrčao skoro 13 kilometara, pa neka oni koji kritiziraju razmisle malo o tome. Velika je ova pobjeda satisfakcija za sve nas, to je znak da dobro radimo, i da se momčad diže - kazao je Pušnik, a onda samoinicijativno dodao:

- Dobro znam gdje sam došao, te da me neki kritiziraju isključivo iz vlastitih interesa. Više ne mogu utjecati i upravljati Hajdukom, pa pljuju po nama. Nadzorni odbor je toj hobotnici odrezao glavu, ali neki pipci se još mrdaju i udaraju. Kritike su dio tog folklora, što smo mi bolji, što više rastemo, oni će više rušiti atmosferu. Ali neće uspjeti, želim im sve dobro u životu, i tri puta ono što oni žele meni i Hajduku.

Igračima je još jednom čestitao na borbenosti i rezultatu, ali ih je i upozorio da moraju još puno bolje.

- Hajduk je po tradiciji i navijačima veliki, ali po trenutnom budžetu i rezultatima mali klub. Svjesni smo da ne možemo dovesti ne znam kakva pojačanja, ali ovaj kadar može i mora puno bolje. Ako Domžale mogu pobijediti West Ham, može i Hajduk više i bolje od ovoga. Igrači moraju shvatiti da se navijače ne može varati. Oni sve vide i sve znaju, od njih se ne može ništa sakriti.

O planovima Hajduka u nastavku sezone i predstojeće utakmice sa Splitom te zašto na Poljud nije mogao dovesti Matica Črnicu, junaka u pobjedi Domžala nad West Hamom, pročitajte na portalu Goal.

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
18:27 30.07.2016.

U naslovu sve sažeto u jednoj rečenici. Bojim se jedino kak bi trener za ovu izjavu mogel pokupit "pedalu".

DU
Deleted user
19:12 30.07.2016.

da tako je dok je tako

DU
Deleted user
19:57 30.07.2016.

Hahaha neće ovaj dugo.Govori istinu,a to nesmiješ reći tovarima ni za živu glavu!"Hajduk je veliki klub po tradiciji i navijačima,a mali po budżetu i rezultatima",kako im ga uvali ,kita usred Splita!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije