Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Trener plinara kažnjen zbog vikanja na suce i neprimjerenog ponašanja

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
14.02.2020.
u 15:45

Zbog neprimjerenog i nesportskog ponašanja prema sucima iz EHF je stigla kazna

U 11. kolu Lige prvaka rukometaši PPD Zagreba izgubili su protiv Flensburga (25:26). Trener plinara Veselin Vujović bio je vrlo ljutit te se žestoko obrušio na suce.

Zbog neprimjerenog i nesportskog ponašanja prema sucima iz EHF je stigla kazna. Trener hrvatskog prvaka mora platiti dvije tisuće eura te je suspendiran jednu utakmicu.

Veselin Vujović
1/5

Vujović tako ne može voditi PPD Zagreb u subotu protiv Barcelone (20 sati). Zagrebov trener imao je uvjetnu kaznu zbog incidenta prije dvije godine.

Osim trener kažnjen je i glavni menadžer Božidar Jović koji mora platiti 1500 eura.

- Nakon 40 godina ja i dalje ne znam rukometna pravila kao gospoda s Islanda, ali valjda će netko tko je odgovoran to znati procijeniti - rekao je Veselin Vujović nakon dvoboja protiv njemačke momčadi te dodao:

- Neka mi objasne kako u zadnjih 30 sekundi sviraju sedmerac na centru, a ne zaustave vrijeme zadnjih deset sekundi. Baš drsko. Neka objasne zašto, a ne da opet pričaju kako se Vujović ponaša.

Komentara 3

RO
roland
17:04 14.02.2020.

Zagreb nema igračku kvalitetu.

DM
drazen.muhvic
16:57 14.02.2020.

Tabadžija sa šabačkog vašara je potpuno u pravu! Kakva su to pravila da kod izvođenja udarca sa 9 metara svi igrači momčadi koja izvodi taj deveterac moraju biti izvan crte od devet metara???

IT
I-To
16:09 14.02.2020.

Tako i treba ndobičan čovjek uvjek mu drugi krivi a ne on sam i njegovi igrače koji sami sebe pobjeđuju pa im neko drugi kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije