Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u BiH

Trener o Hrvatu kojem su psovali 'majku ustašku': Trebao je začepiti!

Lendrić - Petrović
30.05.2017.
u 14:14

- Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu, kaže Lendrić.

Skandal s napadačem Ivanom Lendrićem, prvim strijelcem Premier lige BiH, koji se sukobio s Manijacima, navijačima svog kluba Željezničara potresao je tamošnju nogometnu javnost. Željo nije uspio osvojiti naslov u utrci sa Zrinjskim, a u posljednjem kolu dogodio se incident na Lendrićevom rastanku od kluba s Grbavice.

Hrvatski napadač tvrdi da su ga navijači cijelo vrijeme vrijeđali, a nakon što je zabio izjednačujući pogodak Radniku nešto im je dobacio. To se nije svidjelo treneru Slavku Petroviću pa ga je izvadio iz igre. Lendrić je potom bacio dres i otišao u svlačionicu.

- Prije svega, ispričavam se svima za moj jučerašnji ispad, žao mi je zbog toga. Međutim, s druge strane, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova. Nekolicina navijača me uspjela isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku. Neka se zapitaju jesam li to zaslužio - izjavio je Lendrić i dodao:

- Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih suigrača s kojima sam se uvijek super slagao. Odigrao sam 50 utakmica, dao 30 golova, i nekako je logičan slijed događaja da odem negdje. Stoga se i prije svega ovoga znalo da je to moja posljednja utakmica. Jedino mi je žao što je moralo završiti na ovaj način.

Incident je komentirao i trener Petrović s kojim je Željezničar produljio ugovor. 

- Ostao sam bez komentara kada sam vidio što se dogodilo. Ivanu Lendriću je u ovom klubu jako puno progledano kroz prste. Prvo, sigurno nije korektno od pojedinih navijača da vrijeđaju igrača koji je prvi strijelac lige sa 19 pogodaka. Međutim, još manje je korektno kako se on ponašao prema navijačima, ako su mu oproštene neke stvari koje je radio, onda je morao začepiti i prešutjeti. Zbog toga je zamijenjen - rekao je Petrović, piše Source.ba.

Komentara 31

Avatar bujica
bujica
15:02 30.05.2017.

Odi petroviču trenirati Čukarički!

MO
mobitel20
15:13 30.05.2017.

Jugonacionalisticki fasistoidi provode sustavnu klevetnicku kampanju protiv Hrvatske. U Srbiji, BiH, RH i u "srpskom dijelu" Crne Gore.

MO
mobitel20
15:48 30.05.2017.

Velikobosanski lazljivi mitomani nisu za Hrvate nista manje pogubni od istih takvih velikosrba. Zatvoriti granice i to je to. Nasi ljudi ionako imaju nase putovnice. Bosnjaci-muslimani da nas prozivaju za ustastvo, hehehe...pa u postotku , vise je njih bilo u ustasama nego Hrvata. Ne racunam mobilizirane domobrane...Ustasa je sigurno vise bilo medju Muslimanima(Bosnjacima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije